הרעת תנאים- דיני עבודה

  • הרעת תנאים?
    יסמין | 12/02/2009 17:57

    שלום, אני סטודנטית העובדת כמוכרת בחנות בגדים, לאחרונה יצאתי לחופשה של חודש בעקבות תקופת מבחנים. במהלך החודש התחלפה המנהלת (איתה סיכמתי את ימי החופשה בידיעה שיכולה להתארך ) .בעקבות התארכות בלתי צפויה של החופשה(מועדי ב') מאיימת המנהלת שלי לקצץ לי בשעות העבודה לכשאחזור לעבוד (העבודה במשמרות ושכר לפי שעה) האם נחשב כהרעת תנאים? אם אתפטר האם אני זכאית לפיצויים?

    • הרעת תנאים- דיני עבודה
      עו"ד אקרמן לילך | 15/02/2009 14:30

      כן. אך ודאי כי תהיה לך איזושהי אסמכתא לכך שהחופשה אושרה על ידה כי אחרת היא תוכל לטעון כי את הפרת את החוזה. בכל מקום עלייך ליתן לה הודעה בכתב כי את לא מוכנה להרעת התנאים וכי את מבקשת שתשיב את המצב לקדמותו ורק אם לא תעשה כן תוכלי להתפטר בדין מפוטר וכמובן לתת הודעה מוקדמת.

      • תודה ועוד שאלה
        יסמין | 16/02/2009 15:41

        תודה על התשובה, רציתי לשאול שוב האם "שבירת ההסכם" על ימי החופשה המסוכמים (והארכתה) לא תפגע בי, (אני יודעת שעם המנהלת הישנה זה לא היה פוגע- ושהיתה בינינו הבנה בנושא, אך עם החדשה זה לא כך)