דמי הבראה וחופשה- דיני עבודה

  • חופשה שנתית- צבירה?!?!?
    ענבל | 12/02/2009 17:46

    שלום, לפניי חודש התפטרתי מהעבודה, והיום קיבלתי את התלוש האחרון שכולל בתוכו את דמי ההבראה ואת ימי החופשה.... עבדתי בבית קפה שנה ו- 4 חודשים,במשרה מלאה, במהלך התקופה הזאת עזבתי לחודשיים וחזרתי, לפי מה שנאמר לי מרואה חשבון למרות שחודשיים לא עבדתי במקום עדיין התקופה שעבדתי נספרת ברצף אחד. בכל מקרה, מעולם לא היה מצויין בתלושי משכורת כמה דמי הבראה וכמה ימי חופשה נותרו לי, (האם זה חוקי?) מעולם לא לקחתי חופשה ולא שולם לי על ימי החופש הלא מנוצלים. רציתי לדעת כמה ימי חופשה וכמה ימי הבראה מגיעים לי ?! תודה רבה ענבל. הערת מערכת: לקריאה נוספת:חוק חופשה שנתית

    • דמי הבראה וחופשה- דיני עבודה
      עו"ד אקרמן לילך | 15/02/2009 14:28

      באופן כללי- כאשר כמובן זה יכול להשתנות בהתאם לאחוז משרתך וכו' מגיע לך 7 ימי הבראה ו14 ימי חופשה פחות או יותר.