חזרה לעבודה- חל"ד

  • חזרה לעבודה לאחר חל"ד
    לולי | 12/02/2009 15:07

    שלום, כאשר אחזור מחופשת הלידה, סה"כ יהיה הוותק שלי בחברה כשנה (ז"א שנה כולל חופשת הלידה). האם גם במקרה כזה שלא היה לי וותק של שנה לפני החל"ד , חובת המעסיק להחזיר אותי לעבודה ל-60 יום+30 יום הודעה מוקדמת במידה וייפטר אותי? האם אהיה זכאית גם לפיצויי פיטורים של משכורת אחת? תודה :-)

    • חזרה לעבודה- חל"ד
      עו"ד אקרמן לילך | 15/02/2009 14:17

      שלום רב, כן המעסיק מחויב בכל מקרה להחזיר אותך ל- 60 יום + ימי הודעה מוקדמת בהתאם לחוק. אם הוא יפטר אותך תהיי זכאית.