הודעה מוקדמת- דיני עבודה

  • הדעה מוקדמת
    רפי | 04/02/2009 20:48

    אני עובד מקום העבודה קצת פחות משנתיים. במידה ותפטרתי חייב להיות קופת הודעה מוקדמת או שהמעסיק יכול "לוותר" עליה ולשחרר אותי מייד עם התפטרותי? מה הוא חייב לשלם לי? במידה ויש לי ימי חושפה צבורים - מה קורה איתם?

    • הודעה מוקדמת- דיני עבודה
      עו"ד אקרמן לילך | 05/02/2009 15:40

      שלום רב, באשר לימי חופשה צבורים- עם סיום יחסי עובד מעביד על המעסיק לשלם לך בגינם. באשר להודעה המוקדמת אם המעסיק מוותר לך עליהם וזה נוח לך זה בסדר אבל אתה לא יכול לדרוש תשלום בגין ימים אלו, אם המעסיק לא רוצה שתבוא לעבוד ואתה מוכן לעבוד אז הוא צריך לשלם לך בגין תקופת ההודעה המוקדמת.