אחח איזה פורום!

  • עבודה ביום הבחירות
    עו"ד רענן קריב | 04/02/2009 16:22

    לכל הפונים והשואלים, מזה זמן חוזרים מנהלי הפורום ומשיבים על שאלות זהות בנושא עבודה ביום הבחירות. לעתים קרובות מדובר בתשובות הניתנות בפעם החמישית, השישית או יותר. אנא, דפדפו בדפי הפורום, וחפשו שאלות על עבודה ביום הבחירות. ככל הנראה תמצאו תשובה לשאלתכם. ואם לא - אנחנו כאן.

    • אחח איזה פורום!
      אתם מקצוענים | 05/02/2009 09:25

      תודה מכל הלב, שירה

    • בחירות
      פלונית | 11/02/2009 17:17

      מיצטערת לא מצאתי כאן חומר מתאים לשאלתי, בקשר לשעות נוספות ביום הבחירות.אשמח לקבל התיחסות לשאלתי למטה תודה