תגיש תביעה לתשלום יום החופש שלקחת

  • יום חופש
    דור | 02/02/2009 14:50

    בתחילת החודש לקחתי יום חופש,לקראת אמצע החודש הוציאו המעסיקים שלי את מרבית העובדים לחופש כפוי עקב חשד לגניבה במקום והוסבר לנו שלמי שיש ימי חופש יורדו לו הימים וכל שאר הימים על חשבון המעסיק,כעת הם טוענים כי על היום חופש שלקחתי בתחילת החודש לא אקבל תשלום כי כל ימי החופש שלי יורדים למטרת החופש הכפוי,האם זה בסדר שלא ישלמו לי יום עבודה למרות שלקחתיו בהתחלה עוד לפני שידענו מה הולך לקרות ואם הייתי יודעת שלא אקבל תמורתו לא הייתי לוקחת אותו כלל,האם הם לא אמורים פשוט להכליל אותו בימי החופש שלי כך שייצא להם לשלם לי עבור עוד יום של חופש כפוי??? תודה מראש

    • תגיש תביעה לתשלום יום החופש שלקחת
      שיר ורד | 03/02/2009 00:39

      אם קיבלת אישור לכך מראש, הם לא יכולים לחזור בהם בדיעבד.

    • השלמה
      שיר ורד | 03/02/2009 00:40

      אם תקופת החופשה הכפויה היא מעל 7 ימים קלנדריים, ולא הודיעו לכם עליה 14 יום מראש, זה לא חוקי להפחית ימים אלו מהחופשה הצבורה.