אז למה חתמת?

  • חתימה מחוסר ברירה על הסכמה להרעת תנאים
    אפרת | 02/02/2009 10:51

    לפני שבוע הודיע לנו הבוס על קיצוץ ניכר בשכר העבודה. עם ההודעה נדרשנו לתת מענה במיידי האם אנו מסכימים להרעה או שאנו מקבלים זאת כהודעה מוקדמת לפיטורין. בגלל מצבי הכלכלי איני יכולה להרשות לעצמי להיות בבית מחוסרת עבודה ולכן חתמתי על כך שאני מסכימה. אבל במקביל אני מעונינת לחפש מקום עבודה אחר ולעזוב. האם כשאעזוב אוכל לדרוש פיצויים על רקע הרעת תנאים היות וחתמתי מחוסר ברירה והרגשתי כמי ש "מצמידים לו אקדח לרקה" ומבקשים ממנו לחתום ... ?????????

    • אז למה חתמת?
      ראש! | 02/02/2009 10:58

      בזמן ההודעה המוקדמת היית מחפשת לך עבודה, וגם היית מקבלת פיצויים!

    • לא
      שיר ורד | 03/02/2009 01:29

      אם היית מבקשת מהמעסיק תקופת זמן דבירה להחלטה והאו היה מפטרך מיד, היתה לך עילה לתבוע השבה לעבודה (בהרעת התנאים) ובתנאי שהתביעה היתה מוגשת מיד לאחר הפיטורים.