תביעה- דיני עבודה

  • האם אוכל לתבוע פיצויים ללא עורך דין?
    מלי | 01/02/2009 13:47

    שלום ברצוני לדעת עם אדם שהעוסק כ שנה ושלושה חודשים כסוכן מכירות עם תלוש והכול יכול לדרוש פיצויים כי לא מוכנים לשלם לו לבד בבית הדין? הוסיף כי פוטר עקב סגירת החברה והוענק לו מכתב פיטרוים.

    • תביעה- דיני עבודה
      עו"ד אקרמן לילך | 01/02/2009 15:33

      ניתן לתבוע לבד בביה"ד לעבודה.

      • תביעה בבית הדין לעבודה
        אמנון | 02/02/2009 00:13

        הינה ידידותית למשתמש וזולה ,אתה בהחלט יכול לתבוע לבד אם התביעה אינה מורכבת ,להערכתי הצנועה גם לא תהייה בעיה מיוחדת אבל אם היא מורכבת אני מייעץ לך להסתייע בעורך דין המתמחה בדיני עבודה .