הודעה מוקדמת- דיני עבודה

  • תקופת הודעה מוקדמת
    לי | 01/02/2009 13:40

    שלום פוטרתי מעבודתי לאחר סיום חופשת הלידהוקיבלתי הודעה מוקדמת של 90 יום. מכיון שאין לחברה במה להעסיק אותי, הם לקחו ממני את רכב החברה והטלפון ואני לא מגיעה לעבודה. שאלתי היא במידה ומצאתי עבודה חדשה שאני רוצה להתחיל בה תוך כדי התקופה בה אני נמצאת בהודעה מוקדמת מהן המשמועיות ואיך ניתן לעשות זאת? תודה רבה

    • הודעה מוקדמת- דיני עבודה
      עו"ד אקרמן לילך | 01/02/2009 15:32

      באם המעסיק ויתר על עבודתך בפועל בתקופת ההודעההמוקדמת אז את זכאית לעבוד בכל מקום שתרצי. בדקי במכתב סיום יחסי העובד מעביד ממתי רשום כי יחסי העובד מעביד מסתיימים. מכל מקום- אסור היה לו לפטר אותך ב- 60 יום לאחר חזרתך מחופשת הלידה.

      • הודעה מוקדמת-דיני עבודה
        לי | 01/02/2009 20:49

        תודה, קיבלתי הודעה מוקדמת של 90 יום סה"כ 30 רגילים ועוד 60 ימים בהם אסור היה לו לפטר אותי. האם עדיין תשובתך תקפה? תודה רבה