פיצויי פיטורים

  • פיצויי פיטורין
    יסמין | 31/01/2009 11:22

    שלום רב, התפטרתי לצורך טיפול בילדי (לאחר חופשת הלידה), עד היום לא קיבלתי את כספי הפיצויים. בחוזה העבודה לא מוזכר שום דבר על תאריך הפקדת כספי הפיצויים ואני גם לא נמצאת תחת הסכם עבודה קיבוצי כלשהו (חברה קטנה ופרטית). אם כך מהו התאריך האחרון שבו רשאי המעביד להפקיד לי את כספי הפיצויין שלאחריו הדבר נחשב להלנת כספי פיצויין. המעביד ביקש ממני לחתום על טפסים שבהם רשום סכומי הפיצויים אך עד כה לא קיבלתי דבר. חלק מהפיצויים משולמים לי מתוך קופת פיצויים.תאריך התפטרותי לצורך טיפול בילד היה לפני מעל לחודש. אשמח לתשובה מהירה, תודה מראש!

    • פיצויי פיטורים
      עו"ד אריק שלו | 31/01/2009 20:13

      פיצויי פיטורים יש לשלם 15 יום ממועד הפסקת עבודה בפועל.