דיני עבודה - עובדת בהריון

  • הפסקת עבודה + הריון
    אלינור | 27/01/2009 10:26

    אני עובדת של חברת השמה, בעוד חודש אני מסיימת תקופת עבודה אצל מעסיק חיצוני, את המשרה מראש הגדירו לי כזמנית (9 חודשים). אני כעת בחודש השמיני ורציתי לדעת מה זה אומר מבחינתי ומבחינת חברת ההשמה שהיא בעצם המעסיק שלי? האם הם חייבים להמשיך להעסיק אותי?

    • דיני עבודה - עובדת בהריון
      עו"ד רענן קריב | 27/01/2009 12:12

      אין משמעות להיות תקופת ההצבה אצל המזמין קצובה. למעסיקך - חברת כוח האדם - אסור לפטר אותך בלא היתר בתקופת ההריון.