הרעת תנאים- דיני עבודה

  • הרעה בתנאים במקום העבודה- שאלה
    דניאל | 26/01/2009 11:09

    שלום, ערכו קיצוצי שכר אצלנו בעבודה ואני אמורה לחתום על נספח לחוזה על כך שאני מסכימה עם זה. במקביל אני נמצאת בראיון עבודה במקום אחר וממתינה לתשובה, הבנתי שאם אני מתפטרת בעקבות הרעה בתנאים אני זכאית לפיצויים מה קורה אם אני חותמת על הנספח לחוזה? אני מחוייבת לחתום על זה ועדיין אין לי תשובה ממקום העבודה החדש..תודה!!

    • הרעת תנאים- דיני עבודה
      עו"ד אקרמן לילך | 26/01/2009 14:55

      אם את חותמל אז את מסכימה לשינוי ולא תוכלי להתפטר בדין מפוטר. אם את לא מסכימה עלייך להודיע בכתב כי את לא מוכנה להרעה בתנאים וכי אם לא ישיבו המצב לקדמותו לא תשאר לך הברירה אלא להתפטר בדין מפוטר אז לאחר מתן הודעה מוקדמת תוכלי להתפטר.

      • תודה על התגובה שאלה קטנה נוספת
        דניאל | 26/01/2009 15:42

        ואם אני חותמת על הנספח ומצרפת מכתב בו אני מסבירה שמצבי הכלכלי אינו טוב ואני צריכה לבחון איך אסתדר עם השכר החדש בזמן הקרוב, זה יוכל לעזור לי בהמשך במידה ואתפטר עוד שבועיים- חודש? כי אני כרגע חייבת לחתום לא משאירים לי הרבה בריריות מצד שני אני לא רוצה להפסיד את הפיצויים במידה ואסגור במקום אחר, יש לך רעיון?