מכשיר פגום

  • סלקום - אייפון 4 דפוק
    עודד בן דב | 27/02/2011 10:08

    אני לקוח סלקום רצוף מ-99. ברשותי עסק לפיתוח אפליקציות לאייפון. אז אייפון 4 היה הכרח מבחינתי כדי להשאר עדכני. בכל זאת חיכיתי חודשיים-שלושה שסלקום ירכשו עוד מכשירים (בשל העסק אני מעוניין לקנות מהספקיות ולא בקומבינות). היו אמורים להתקשר, לא התקשרו, הבנתי לבד שהגיע ורצתי לקנות.התוכנית החדשה הרבה פחות טובה לי, אבל שמתי את הכסף שצריך, ספגתי את ההתחייבות והתוכנית והכל ויצאתי שמח לבב עם מכשיר אייפון 4 חדש.כאן מתחילות הבעיות האמיתיות.כשחזרתי הביתה ודיברתי לראשונה במכשיר, שמתי לב שרמקול האוזנית קצת צורם. "קצת צורם" אומר שבווליום גבוה, בטונים מסויימים שומעים קצת בזזזז. השערה שלי, שזה מכשיר אחד מאלף שהרמקול לא יושב כ"כ טוב. קורה.אז כעבור 3-4 ימים (היה סופ"ש) ירדתי חזרה, הסברתי את הבעייה ואמרתי שעדיף פשוט שאקבל מכשיר חדש אחר. גם ככה קניתי אותו רק לפני 3 ימים, לא רוצה להתחיל תיקונים - פשוט תביאו אחד אחר בלי הבעייה.מסתבר "קצת צורם" זה לא בעייה שלהם. עברתי בין 3+ נציגים, כשלכל אחד אני צריך להסביר בדיוק את הבעייה, להדגים ולשכנע שלמרות שזה לא מפריע לשיחה רגילה, בטונים מסויימים זה צורם. קרן אור קטנה היתה האחראית הטכנית שלפחות הסכימה שהיא שומעת את התופעה.שלחנו את זה למעבדה. זה חזר עם הודעה ש"לא נמצאה התקלה". חזרתי, צעקתי, בכיתי, התחננתי - תביאו מכשיר אחר! לא. נשלח את זה שוב למעבדה, הפעם לטכנאי בכיר שהכי מבין, הוא יקבע. "אבל הוא גם יגיד שלא נמצאה התקלה". לא - תאמין, תהיה מופתע.אז כמובן שלא הייתי מופתע, והאייפון חזר עם אותה הודעה בדיוק. לפחות עם שליח, בחינם, שזה באמת טיפ-טיפה לבוא לקראתי.אגב, לאימות הבעייה ביקשתי לשמוע כל מכשיר אחר - אם זה יהיה אותו דבר, אבין שכל הסדרה דפוקה ואקבל את זה. אבל ל-א ה-י-ה ב-ס-נ-י-ף א-י-י-פ-ו-ן 4 ! מה אתם מוכרים בכלל???אני בבית בדקתי כבר עם הרבה מכשירים של חברים, ואצל אף אחד זה לא קורה, וכולם מסכימים ששלי צורם, ולפחות אני שמח שמאמינים לי ואני לא סתם הוזה ורוטן.כששבתי והתחננתי ל"פשוט מכשיר חדש. נתתם לי אחד דפוק. קורה. פשוט מכשיר חדש", אמרו לי שאי אפשר ויש קנס. מה קנס? מכרתם לי מכשיר דפוק. וכשאמרתי שאשיב את המכשיר ב-14 יום לאחר הקנייה ופשוט אקנה אחד אחר, היא אמרה שגם על זה יש קנס - שלמיטב הבנתי זה בכלל לא חוקי.בוטום ליין - מבחינתם אין בעייה שמפריעה לשיחה, אז זאת לא בעייה שהם מכירים בה. כשנשאלתי למה בכלל זה כ"כ מפריע לי, השבתי שבכל שיחה שאוציא מהמכשיר, דבר ראשון שאשמע זה בזזזזזזזזזז...........אם מישהו מסלקום קורא את זה - אני רוצה מכשיר אייפון 4 חדש ולא צורם. תודה.לכל האחרים - לא יודע אם יש אלטרנטיבות, אבל לא הייתי מפקיד את האייפון 4 הבא שלי אצל סלקום. מה אני עוד יכול לעשות??? גם מחלקת שירות לקוחות אמרה שמבחינתם אין בעיה. המכשיר בוודאות צורם!!!

    • מכשיר פגום
      עו"ד א. אהרונוב | 27/02/2011 21:44

      ערב טוב עודד, אתה יכול להגיש תביעה קטנה נגד החברה ולדרוש השבת הכספים ששילמת וכן פיצוי. יתכן ולאחר שתגיש את התביעה החברה תגלה רצינות בטיפול בפנייתך והעניין יוסדר.

      • פרטים על תביעה קטנה
        עודד בן דב | 01/03/2011 13:01

        אני אשאל בצורה הפשוטה ביותר - איך כמה ולמי אני יכול לשלם כדי שזה יקרה עם מינימום התערבות מצידי?תודה!עודד