נגר הממאן להשלים את העבודה

  • מה ניתן לעשות?
    אינה | 14/02/2011 12:43

    בתחילת שנה שעברה הזמנו מטבח מנגריה, שילמנו ב2 צ'קים. הנגר, שהוא גם בעל הבית, עד היום לא סיים את העבודה שלו, מסנן את השיחות, ואם עונה בטעות, אז מבטיח אבטחות שאף פעם לא מקיים. יש לי כמה שיחות מאוגוסט 2010 שהקלטתי, שם הוא כל פעם מבטיח שהוא בא לתקן, לסיים וכו'. עכשיו ,בנוסף,יש לנו בעיה עם הדלתות של המטבח. האם ניתן לעשות משהו בעניין הזה? איך אפשר להכריח אותו לבוא? תודה מראש, אינה

    • נגר הממאן להשלים את העבודה
      עו"ד א. אהרונוב | 14/02/2011 18:18

      ערב טוב אינה, ניתן לפנות אל הנגר במכתב התראה מעו"ד ו/או להגיש נגדו תביעה משפטית. יתכן ונקיטת פעולות אלו תגרום לו לסיים את העבודה. אם לא - מומלץ לנהל מולו תביעה קטנה ולדרוש פיצוי משמעותי. שיהיה בהצלחה.