ניסוח כתב תביעה

  • דחוף - עזרה בכתב תביעה
    הדס | 14/02/2011 09:22

    הכנתי כתב תביעה ואשמח להערות כתב תביעה   פרטי התביעה   1. הנתבע שכר דירה שנמצאת בבעלות משפחתי ולבקשתו הושארו בדירה 3 ציורי אקריליק על קנבס מעשה ידי     והדבר צוין בחוזה השכירות ( נספח 1 - סעיף 29 למטה) 2. עם שובי לישראל (5 שנים אחרי) ביקשתי את הציורים. שניים הוחזרו לי כאשר אחד בלוי והרוס           לאחר שנזרק לבוידעם על ידי הנתבע וציור 3 נעלם (נספח 2 - הציור ההרוס, נספח 3 - הציור שנעלם) 3. פניתי למר חיים אבידן בתחילה בע"פ ואחר כך במכתב רשום (נספח 4- מכתב רשום) בדרישה         להשבת הציור החסר ופיצוי על הנזק שנגרם. 4. בתחילה הביע הנתבע נכונות בפני אבי גד בן-ארי לשלם פיצוי בעבור הנזק שגרם אך לא עשה זאת              בפועל. לא נותר לי אלא לפנות לבית המשפט. 5. אני תובעת פיצוי של 6000 ₪.     1000 ₪. בעבור הציור ההרוס (נספח 2 )     3000 ₪. בעבור הציור החסר (נספח 3 )     1000 ₪. בעבור עוגמת נפש.     1000 ₪. בגין הוצאות משפט: אגרת משפט, אובדן ימי עבודה ונסיעות.   מעבר לנזק שנעשה לרכושי שמוביל גם להפסד כספי, מדובר בציורים שלי, עבודות יד עליהן שקדתי שעות רבות ובהחלט טיפה מנשמתי נמצאת בהן. הזלזול בו נקט הנתבע ביחסו אליהם מכעיס אותי ופוגע בי מאוד, בייחוד לאור העובדה שגם בעיניו הם מצאו חן כאשר ראה אותם וביקש באופן מיוחד להשאירם בדירה.

    • ניסוח כתב תביעה
      עו"ד א. אהרונוב | 14/02/2011 17:19

      ערב טוב הדס, הפורום מיועד למתן מענה לשאלות משפטיות ולא לסיוע בניסוח כתבי טענות. שיהיה בהצלחה.