היי ענת,

  • תביעת 012
    ענת | 06/02/2011 14:56

    לפני שנתיים וחצי ביצעתי עיסקה עם אינטרנט זהב לסכום של 80 ש"ח מהם הם יפרישו כסף להוט. כעבור שנה הערכתי את העיסקה עימם, בדיוק לאותו מחיר. לפני חצי שנה שכחתי לעדכן והם לא הזכירו לי על סיום ההתחיבות. ראיתי בחשבון הבנק שלי שהם כמעט והכפילו לי את המחיר, אך לא רק בחצי שנה האחרונה אלא גם לשנה שסגרתי איתם על מחיר אחר. לאחר שיחה של שעתיים (על חשבוני) בטלפון, הם הודו שהם טעו אך הם מוכנים להחזיר לי רק מחצית מהסכום של השנה שבה הייתה להם התחחיבות מולי, ולא להחזיר כלום על חצי שנה האחרונה . זה בטענה שהם מוכנים להחזיר רק את החלק שלהם ולא את החלק של "הוט". אני מעולם לא דיברתי עם נציגים של הוט והעיסקה התבצעה מול אינטרנט זהב בלבד. בקשר לחצי שנה האחרונה, הבנתי שיש חוק החל על בית העסק להודיע על סיום המבצע, הם טוענים ששלחו לי בדואר אך מעולם לא קיבלתי דבר דואר מהם, שלשום התברר לי שאין להם את הכתובת המלאה שלי. מה הדין לדעתך לגבי השנה בה היה חוזה ולגבי ששת החודשים האחרונים בהם העלו את המחיר ללא הסכמתי? יש לציין שהעיסקה איתם מתבצעת בטלפון ואין לי מסמך רשום. כמו כן, האינטרנט שלי מאוד איטי (1.5)ולא נהוג לגבות סכומים גבוהים עליו. יש לי עילה לתביעה? תודה

    • היי ענת,
      גולן 012Smile | 06/02/2011 15:50

      צר לי לקרוא שזה הרושם שנוצר. אנחנו דווקא כן מעדכנים לפני סיום מסלול (90, 60 ו-30 ימים לפני) דרך החשבונית החודשית (בקובייה מודגשת). בכל מקרה אשמח לבדוק את הנושא עבורך ולסייע. את מוזמנת לשלוח את הפרטים למייל - talk2us@012.net ונוכל להמשיך משם.

      • העלאת מחיר
        עו"ד א. אהרונוב | 07/02/2011 10:05

        ענת שלום, א. באם הם העלו את המחיר באופן חד צדדי מבלי ליידע אותך עליהם לדאוג להשבה של כל מה שנגבה ממך ביתר. ב. לגבי הודעה על סיום המבצע, דרשי מהם להוכיח לך שאכן הודיעו לך ובהתאם לתגובתם יהיה מקום לשקול את המשך ההתנהלות.