חינם, האם באמת חינם?

  • ביטול עסקה עם בזק בינלאומי.
    אריה | 05/02/2011 19:54

    שלום וברכה.ב23/1/11 ביצעתי התקשרות עם בזק בינלאומי בחבילה שכוללת טלפון = אינטרנט במוצר שנקרא privet box. הנציגים הסבירו שההתקנה בחינם. הגיע טכנאי של החברה והתקין את הprivet box.ב3/2/11 התקשרתי לבזק בינלאומי לביצוע ביטול עסקה בתוך 14 יום.משום שלא הייתי מרוצה.הם הסכימו לבטל ללא עלות. אבל הם רוצים לגבות ממני כ149 ש"ח,על ביקור הטכנאי אצלי בבית למרות שהם ציינו שההתקנה של הprivet box בחינם,וכן במסמך שהטכנאי השאיר לי בביקורו בבית "טופס שרות טכנאי" לא כתוב כלום על תשלום בעת ביטול האינטרנט או הטלפון.אשמח אם תענו לי בהקדם.

    • חינם, האם באמת חינם?
      עו"ד א. מירוז | 05/02/2011 23:31

      התשובה לשאלה תלויה בהסכם ההתקשרות. ייתכן שיש סעיף שקובע שבמקרה של ביטול העסקה, ביקור הטכנאי יהיה בתשלום.

      • ביטול עסקה.
        אריה | 06/02/2011 09:53

        השירות לקוחות הדגישו שההתקנה בחינם. וכן ב"טופס שירות טכנאי" אין סעיף שבביטול העסקה. נשלם על ביקור הטכנאי.

        • האם הטכנאי עליך או עליהם?
          עו"ד א. מירוז | 07/02/2011 08:20

          לפי מה שאתה כותב, עליהם.

    • שלום אריה
      מירית בזק בינלאומי | 06/02/2011 11:50

      אשמח לבדוק את הטענה והנושא לעומק מול השירות לקוחות שלנו, אנא שלח פרטים: שם מלא שם משתמש בבזק בינלאומי, מספר טלפון ושעת נוחות לחזרה אל כתובת המייל online@bezeqint.netמירית בזק בינלאומי