הוט

  • התנתקות מהוט
    אתי | 02/02/2011 16:20

    התנתקתי מהוט לאחר תקופה ארוכה בה הייתי מנוייה וזאת בשל שרות לקוי, סחבת בטיפול בבעיות וכד'. הודיעו לי כי בגלל שנשארו 3 חודשים להתחייבות שלי כלפיהם אצטרך לשלם קנס יציאה של כ -900 ש"ח. חברת יס אליה עברתי לוקחת על עצמה קנס זה באם אשלח להם גמר חשבון וזאת תוך 4 חודשים מיום הצטרפותי אליהם. ביקשתי מהוט עשרות פעמים שישלחו לי גמר חשבון, הבטחות הבטחות ולא שולחים. הסיפור נמשך כבר למעלה מחודש ימים. ביטלתי את ה"ק בויזה כך שלא יוכלו לחייב אותי. משהו בהתנהלות נראה לי לא הגיוני ומחשיד. זכותי לקבל חשבונית גמר חשבון ולדעת כי סיימתי את כל העניניים איתם. מה עליי לעשות ?

    • הוט
      עו"ד ש. בייזר | 02/02/2011 23:04

      שלום אתי, תשלחי להם מכתב ותציגי את העניין. תגידי להם שאם הם לא ישלחו לך גמר חשבון במועד הם יגרמו לך לנזק כלכלי ואת תראי אותם אחראים לנזק הזה, ובמידת הצורך תתבעי אותם. בהצלחה. שי בייזר, עו"ד מנהל הפורום

    • שלום אתי
      HOT פניות הציבור | 03/02/2011 12:32

      שלום אתי,ברצוננו לבדוק את תלונתך ולדאוג שנציג יחזור אלייך. לשם כך אנא פני אלינו לכתובת hot.service@hot.net.il בציון שם מלא, מספר פניה (6299391), פרטי המקרה ומספרי טלפון בהם נוכל ליצור עמך קשר.בברכה,HOT פניות הציבור

      • שלום אתי פניות הציבור הוט סתם בולשית-חוק ומשפטYNET
        רחל ב | 03/02/2011 14:06

        פנו אלי כפי שפנו אליך אך גורנישט הפקידים/המוקדנים או מי שיהיה עושים מה שבא להם מאימים על מי שאין לו אמצעי תשלום ולא חייב להם אגורה וממשים אז אתי חבל לך על הזמן לבזבז עם פניות הציבור תעשי מה שיעצו לך כאן בפורום רחל

        • הוט
          אתי | 03/02/2011 15:01

          צודקת בהחלט. כשמבינים את שיטת הפעולה של הוט, מבינים גם איך פונים אליהם ומתקשרים איתם באפקטיביות. מה שבטוח נציגי השרות על כל הדרגות שלהם לא עוזרים. הם פועלים על אוטומט, עם קוד הפעלה ספציפי ותשובות קבועות מראש שהשתילו להם בקורס. מצחיק כמה שזה עצוב....