עדכון

  • החזרת שיק למתנס
    סבטלנה פלדמן | 27/01/2011 08:57

    ילדי למדו במסגרות של רשת תרבות ופנאי בחולון מתנס בן גוריון בחודשיפ 9-10.10 .החל מ1.11.10 ביטלתי את הרישום וביקשתי פיצוי על החסרת ימי גן .גובה שכר לימוד הוא 3188 ש"ח .חיוב זה נשלח לכ.אשראי בתור חיוב עתידי וביטלתי את החיוב היות ולא היה שימוש בשירותים של הרשת החל מנובמבר .כעובר תקופה רשת זכתה אותי בש"ק ע"ס 2243 ש"ח וראיתי בכך פיצוי שביקשתי .לארח זמן מה מציגה של מתנס יצרה איתי קשר טלפוני ודרשה להחזיר את 3188 ש"ח ??? בטענה שקיבלתי זיכוי פעמיים ושיק שקבלתי הוא בעצם זיכוי של תשלום עדיתי שהיה אמור להתבצע ב כ.אשראי ולא בוצע .אני שאלתי למה סכום של שיק לא תואם סכום באשראי כי כך נותר מצב שרשת היתה מקבלת945 ש"ח שלא מגיעים לה .שאלתי האם בכלל היה דיון לגבי פיצוי שביקשתי . נציגה חזרה על אתו משפט שוב שוב "קיבלת זיכוי פעמיים , החזירי את הכסף ולרוב הפתעתי אני נדרשת להחזיר לא את השיק אלאל 3188 ש"ח .פניתי גם למועצה לצרכנות .אם היה מדובר בםיצוי האם רשת יכולה להתחרט ולדרוש פיצוי בחזרה ? אם היה מדובר בטעות האם אני צריכה לשלם על חודש נובמבר 945 ש"ח כאשר ילדים לא היו במסגרת של הרשת בכלל " מצ"ב התכתבות עם מתנס

    • עדכון
      סבטלנה | 27/01/2011 11:50

      הבוקר נציגה של הרשת אמרה שהפרש נובע מכך שביטול נעשה לפני חודש דצמבר ועל כך אני צריכה לשלם על חודש אוגוסט . לשאלתי איפה זה רשום נעניתי בנוהל רישום .לשאלתי האם מגיע לי פיצוי , אמרה "על מה את מדברת " וכש הפנתי אוץה שוב למכתב ששלחתי שכנראה לא נקראה על ידה כלל , אמרה" אנחנו לא נותנים פיצוים " ביקשתי לכתוב את תשובתה בכתב .לא ידעת אם תסכים .בכוונתי לבקש עותק נוהל רשןפ עם סעיף המדובר ולראות את חתימתי עליו. על כל מקרה גם אם קיים סעיף כזה האם אפשר להתחשב בי בגלל שרישום בוטל בגלל מחלה ולא בגלל סיבה סתמית ?

      • ביטול רישום
        עו"ד א. מירוז | 29/01/2011 19:46

        לא כל כך הבנתי את נסיבות המקרה. אם ביטלת את הרישום עקב מחלה, את לכל היותר זכאית להשבת הכספים ששילמת, כולם או חלקם לפי תנאי החוזה. אין ספק שאת זכאית לקבל עותק ממנו. אם המתנס השיב לך בטעות פעמיים את הכסף ששילמת, עלייך להשיב לו את את מה שלא היית זכאית לקבל.