ניתוק טוקמן

  • האם יש זכות לפלאפון לבטל לי את הקו שאינו בשימוש?
    br | 25/01/2011 05:48

    יש ברשותי קו טוקמן של חברת פלאפון שאני לא משתמש בו. קיבלתי היום מכתב מחברת פלאפון שבו נכתב: "מבדיקה שערכנו, נמצא כי קו מספר +++ אינו בשמוש זה תקופה של שנה ויותר. על מנת למנוע אפשרות שיבוצע שימוש במכשיר ללא ידיעתך, קו זה ינותק באופן קבוע בתאריך 16.2.2011 או בסמוך לכך". רציתי לשאול, באיזה זכות פלאפון יכולים לבטל לי את הקו ששילמתי עליו טבים ותקילין? לא בא לי להשתמש כרגע בקו, מה? הם יחליטו לי מה אני צריך לעשות בקו שלי? מה עלי לעשות:? בתודה מראש

    • ניתוק טוקמן
      עו"ד ש. בייזר | 25/01/2011 21:06

      ערב טוב, יש לבדוק את ההסכם בינכם ולראות האם יש להם זכות לעשות כזה דבר. אני מציע לך לפנות אליהם בכתב ולהודיע להם שאתה לא מסכים לכך. שי בייזר, עו"ד מנהל הפורום

      • באושים
        נשר | 26/01/2011 20:45

        גם אני קיבלתי מכתב על ביטול הקו,בטוענה שהם רוצים לדאוג לי שלא יגנבו לי שיחות ,הצחיקו אותי ממתי הם דואגים לקלינטים ...הם רק דואגים לרושש את כיסך...הם לעולם לא יסתפקו בשרות ידידותי... מתוך דאגה ,הם העלו את דמי השימוש ומחיר דקת שיחה בעשרות אחוזים כל זאת תחת עינו של שר התקשורת היקר שמנסה כן לדאוג לאזרח שאינו משתייך לנסיכים שמנהלים את המדינה בלי רחם ובלי בושה..הם ניצלו את החוק שציווה עליהם לחייב הסכם שרות ל- 18 חודש, כדי להקל על האזרח, הם מנצלים זאת לטובתם אן קיי נשחרר את ההתחיבות ונחייב את הפראירים בחוזה חדש שיעלה עשרות אחוזים יותר. הנאמר כאן מתייחס לחברת פלאפון .