ביטול עסקה - מכשיר טלפון נייד

  • שאלה עזרה מאוד חשוב לי מחר יום אחרון לביטול עסקה.
    זאהי | 23/01/2011 23:04

    ביצעתי עסקה ברשת פלאפון על מכשיר. לא עברו 14 ימי עסקים.ברצוני להחליף למכשיר אחר ,נעניתי בשלילה חד משמעית מצד החברה, ביקשתי לנתק אותי לא הסכימו למרות שלא עברו 14 ימי עסקים.הם טוענים שנעשה שימוש במכשיר.אך אם לא הייתי משתמש במכשיר לא הייתי יכול לדעת אם הוא טוב או לא.האם אני יכול לבטל עסקה זאת ?!?!?תודה

    • ביטול עסקה - מכשיר טלפון נייד
      עו"ד א. אהרונוב | 24/01/2011 13:23

      זאהי שלום, ביחס למוצרים חשמליים קובעות התקנות החדשות כי לא ניתן לבטל את העסקה (באופן שהוגדר בתקנות) באם המכשיר חובר לחשמל, כך שבנסיבות שתיארת, החברה צודקת. באפשרותך לבטל את העסקה בהתאם לתנאים שסוכמו בעסקה.