תשלומים בגין מחשב שלא סופק.

  • עקיצה בקניית מחשב נייד
    שני | 20/01/2011 18:14

    בחיפוש אחרי מחשב נייד בזאפ הגעתי לפי...*****. ב 11.11.10 רכשתי מחשב נייד מחשבת פי *****. . זהו המחשב: *****. לאחר מספר עיכובים בהגעה של המחשב לארץ ( הם לא אמרו שהוא מוזמן מחו"ל) הם טענו שיש עיכוב במכס כתוצאה מכך שהם צריכים להשיג איושר ממשרד התקשורת. שבוע לאחר השיחה הנ"ל ניסיתי להשיגם במשך שבוע וחצי ללא הצלחה. ביקשתי מידיד שגר בקריית מוצקין לעבור באזור החנות. החנות סגורה עם סורגים שבשעות פעילות נורמלית, 4 אחה"צ ,1 בצהריים. ירדו לי כבר שני תשלומים בשווי של 4000 שקל בערך. יש לי חשד שהם סגרו את החנות ופתחו אותה בשם אחר במקום אחר. יש לי חשד לגבי חנות ספציפית שהינה חדשה בזאפ:**********. החשד מגיעה מכך שהחברה חדשה בזאפ וגם מוכרת את המוצר שקניתי מהם. כאשר אני חיפשתי את המוצר הנ"ל בזאפ לפני שקניתי היו רק שתי חברות שמכרו אותו: פי*****. וחברה אחרת בתל אביב. מה אפשר לעשות בנושא?

    • תשלומים בגין מחשב שלא סופק.
      עו"ד א. מירוז | 21/01/2011 00:40

      ראשית, את זכאית לדרוש מחברת כרטיסי האשראי להשיב לך כל חיוב שטרם עברו יותר משלושים יום ממנו. לגבי זה, לחברת כרטיסי האשראי אין שיקול דעת. תנסי לבטל גם את יתר החיובים בטענה שלא קיבלת את המוצר. אם לא ילך, על מנת שתוכלי לתבוע, את צריכה לדעת מי הנתבע, כלומר מי האישיות המשפטית. פי סי בי זה לא אישיות משפטית. אם אין לך שום מסמך, תנסי לקבל את בנתון הזה מחברת כרטיסי האשראי.

      • החזר תשלומים מהחברת אשראי
        שני | 21/01/2011 01:31

        שאלתי את החברת אשראי והם טענו שאינם יכולים לעשות כלום בקשר לחיובים שכבר ירדו, ביצעתי חיפוש קצר באינטרנט והשתכנעתי שזה נכון. אתה יכול לתת לי קישור למסמך שמדבר על זה?בהנחה שאיני מצליחה למצוא את האישיות מחברת האשראי אינה יכולה להגיע תביעה נגד החברה ומי שאחראי על  התביעה כבר ימצא את האישיות?

        • חברת פי סי בי מחשבים - לא מספקת את הסחורה
          לאה אבידר | 22/01/2011 00:55

          קניתי ב- 29.12.10 מסך מחשב מחברת פי סי בי מחשבים דרך האינטרנט ומאז לא שמעתי מהם ולא קיבלתי את המסך. אין אפשרות ליצור קשר בטלפון או במיל. מה עושים?

          • הם לפני סגירה
            שני | 22/01/2011 14:40

            תיכנסי לאתר אמון הציבור ותגישי שם תלונה. יש שם גם התרעה נגדם, תקראי אותה, בעקבות תלונה שאני ועוד כמה אנשים מסתבר הגישו.אני לא בטוחה אם יש טעם במקרה זה להגיש תביעה, כי אם הם חברה בע"מ והם פשטו רגל אז למיטב ידיעתי אי אפשר לרדוף אחריהם.

      • מצאתי פסק דין נגדם
        שני | 21/01/2011 02:01

        פסק דין   http://www.takdin.co.il/searchg/%D7%91%D7%9F%20%D7%A9%D7%99%D7%A0%D7%93%D7%9C%D7%A8%20%D7%A4%D7%99.%D7%A1%D7%99.%D7%91%D7%99.%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D%20PCBAY_hd_0L38nCpKpCLmoEJSsCbznT2unC2veT6ri.htmlכתוב נגד השם של החברה

        • בעיה עם הקישור
          שני | 21/01/2011 02:13

          http://www.takdin.co.il/searchg/%D7%A4%D7%99.%D7%A1%D7%99.%D7%91%D7%99.%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D%20PCBAY.html