מגף לא תקין

  • מגף שנקרע לאחר 20 יום מיום הקניה
    סימה | 20/01/2011 14:26

    שלום . קניתי מגף ב-400 ש"ח והוא נקרע לי לאחר 20 יום , נגשתי לחנות והמוכרת אמרה שהיא שולחת לחברה , כעבור שבועיים חזרו אליי והודיעו לי שתיקנו את המגף והוא מוכן , אני אמרתי שאני לא רוצה לקבל את המגף מתוקן, אני רוצה חדש בסך הכל נעלתי אותו 15 יום אין סיבה שאני יקח מגף מתיקון , והיא אמרה שזה מה שהחברה החליטה ואין לה מה לעשות אני מנסה עכשיו להשיג משהו יותר בכיר משרות הלקוחות של החברה אבל שאלתי האם יש לי סיבה מוצדקת לדעתך לתבוע אותם ? בנתיים עבר חודש ולא נהנתי מהנעל ...

    • מגף לא תקין
      עו"ד א. מירוז | 21/01/2011 00:20

      ככלל, אחריות למוצר אינה מחייבת את החלפתו וניתן לתקן. מציע שתנסי אולי ע"י "איום" בתיעה לשכנע אותם להחליף. אני בפסק אם העלות המגף מצדיקה תביעה ביחס לעלויות שלה ולסיכויים ולסיכונים שלה.