וגם במקרה של גניבה מה קורה?

  • "מסלול מהיר" קופ"ח כללית
    ענת | 16/01/2011 12:09

    שבוע טוב, האם אפשר לעזור לי לגבי "מסלול מהיר" של קופ"ח כללית. זהו מסלול, שמעבירים כרטיס קופ"ח בתורים אצל רופאי קופ"ח כללית ומחוייב בכ.אשראי, רוכש תרופות, מקבלן במרפאה ומחוייב בכ.אשראי, נוח מאוד, אך יש בעיה עם החיוב, בעוד כ.אשראי מחוייב בסוף/תחילת כל חודש בחודשו, פירוט החיובים מגיע פעם ברבעון, (כחודש-חודשיים לאחר תום רבעון...), דבר שגורם לבעייתיות ולקושי גדולים ולעיתים בלתי אפשריים, בכל הקשור למעקב. (מהאתר: "...איך אני אדע כמה כסף גובים ממני? המסלול המהיר מציע שקיפות מלאה - כחודש עד חודשיים לאחר תום כל רבעון, תקבלו דף מידע ישירות הביתה, המפרט את השירותים שצרכתם, התשלומים ששילמתם לכללית בעבור כל בני המשפחה וכן את חיובי התוכניות בכללית מושלם.)... האם אפשרי חיוב בפועל מדי חודש ופירוט חיובים רבעוני (חודש-חודשיים לאחר תום רבעון) כיצד ניתן לפתור בעיה זו? האם יש אופצייה להגשת תביעה ייצוגית (מיליוני לקוחות)? * אין "שקיפות מלאה": ה"פירוט" שמגיע כחצי שנה אחרי החיוב כללי ללא פירוט איזה תרופות נרכשו, מתי ואיפה. אשמח ואודה להתייחסות. בברכה, ענת מבלי לפגוע בזכויות

    • וגם במקרה של גניבה מה קורה?
      שלומי | 30/08/2017 08:47

      אם גונבים לי כרטיס אשראי אז יש מענה 24 שעות שניתן לבטל את הכרטיס.
      מה קורה שאם גונבים את הכרטיס של קופת חולים, אז צריך לשלוח פקס (ההרשמה לשירות בטלפון) ורק בשעות ספציפיות.
      והגנב יכול לחגוג בזמן הזה.

      חייבים תביעה ייצוגית בעיניין זה