שלום ליטל א'

  • מעוניינת לתבוע את הוט
    ליטל א' | 16/01/2011 10:59

    לפני כמה חודשים פניתי להוט לקבל הצעת הצטרפות קיבלתי הצעה עבור חבילת הטריפל שכוללת החזר עבור קנס יציאה שאשלם ליס, שילמתי את קנס היציאה ופיקססתי את הח-ן בצירוף מכתב כמה וכמה פעמים ואז נאמר לי שכדי לקבל את הקנס ששילמתי ליס אני צריכה לחתום על טופס התחייבות לשנתיים להישאר בחברה מכיוון שלא הייתי מרוצה והיו לי המון תקלות החלטתי פשוט להתנתק אם גם ככה אני לא מחוייבת ולא חתמתי על כלום לאחר שהתנתקתי שלחו לי מכתב לשלם קנס יציאה עבור 3 עסקאות האם זה חוקי? הרי אני מבחינתי ביצעתי איתם עסקה אחת בלבד ואם לא חתמתי על שום התחייבות מדוע אני צריכה לשלם קנס יציאה?? אשמח לקבל מענה בהקדם תודה ליטל

    • שלום ליטל א'
      HOT פניות הציבור | 16/01/2011 12:56

      שלום ליטל א',ברצוננו לבדוק לעומק את תלונתך ולדאוג שנציג יחזור אלייך. לשם כך, אנא פני אלינו לכתובת hot.service@hot.net.il בציון שם מלא, מספר פניה (1986408), פרטי המקרה ומספר טלפון בהם נוכל ליצור עמך קשר.בברכה,HOT פניות הציבור

      • הוט לתשומת ליבכם
        צרכן נבון | 16/01/2011 13:25

        הוט לתשומת ליבכם יש המון תלונות על השירות הלקוי שאתם מספקים, המון לקוחות לא מרוצים, המון תביעות שמתנהלות נגדכם ביניהם גם תביעות ייצוגיות. האם אינכם מבינים את החומרה של הדבר? בסקר שנעשה עלה שמכם כחברה השנואה ביותר. אני מרחם על האנשים התמימים שנופלים ברשת חדשות לבקרים ומאמינים לשקרים שלכם ונופלים כל פעם מחדש.

      • עד עכשיו אף אחד מהוט לא הואיל לטפל בפנייתי
        ליטל א' | 16/01/2011 13:38

        למרות שפניתי אין ספור פעמים

        • אשמח לקבל תשובה מהפורום  לת
          ליטל א' | 16/01/2011 14:25

          • התנתקות משירות
            עו"ד א. אהרונוב | 16/01/2011 15:54

            ליטל שלום, הסיטואציה לא ברורה. אם התחלת לקבל מהם שירות, הרי שהתחייבת להם. אם התחייבת להם, יש לבחון את ההתחייבות ולפעול לפיה, כלומר, אם ניתוק השירות מותנה בדמי ביטול בגובה מסוים, יש לשלם אותם. מאידך, אם גובים ממך דמי ביטול גבוהים ממה שמוסדר בחוזה, הצדק עמך ואם הם מסרבים להפחית את דמי הביטול ניתן לפנות לבימ"ש.

      • לתשומת לבכם HOT שירות לקוחות אף אחד עדיין לא חזר
        ליטל א' | 18/01/2011 09:04

        אלי משום מה אני עוד ממתינה