נזק לרכב

  • תביעת עירייה בגין נזק לרכב
    רן | 10/01/2011 23:43

    נגרם לי נזק לאוטו בגלל נסיעה על כביש עירוני משובש ומלא בורות. מה הסיכויים בתביעה נגד העירייה, והאם עדיף ללכת במסלול של תביעות קטנות או בתביעת נזיקין? תודה.

    • נזק לרכב
      עו"ד ש. בייזר | 11/01/2011 14:16

      שלום רב, אני לא יכול להעריך את סיכויי התביעה מבלי להכיר את פרטי המקרה. כעיקרון - לעירייה יש אחריות ביחס לנזקים שנגרמו בגין כביש לקוי. לגבי בית המשפט אליו תוגש התביעה - הרי שזה תלוי בעיקר בסכום התביעה וברצונך (או אי רצונך) להיות מיוצג בהליך ע"י עורך דין. שי בייזר, עו"ד מנהל הפורום