חומר מסוכן

  • קנית בקבוק לתינוק המכיל BPA בסופר פארם
    שולמית | 09/01/2011 15:44

    לפני כשישה חודשים קניתי 3 בקבוקים לתינוק של מותג "לייף" בסופר-פארם. היום נכנסתי לאותו סניף כדי לרכוש בקבוק נוסף מאותו סוג ולא מצאתי אותם על המדף. שאלתי נציגת שרות על כך ונענתי כי הבקבוקים האלו הוצאו מהמלאי ולא נמכרים יותר בגלל שהפלסטיק ממנו עשויים הבקבוקים מכיל ביספנול A - חומר רעיל הגורם נזק בריאותי. האם ישנה אפשרות להגיש תבעיה נגדם לפיצויים?

    • חומר מסוכן
      עו"ד א. אהרונוב | 09/01/2011 16:35

      שולמית שלום, יש לבחון באיזה מוצר מדובר ומה הסיבה שהוא אכן לא נמכר יותר. יתכן ובירור מעמיק יעלה בסיס לתביעה משמעותית.

      • חומר מסוכן
        שולמית | 09/01/2011 17:55

        שלום רב, תודה על תגובתך המהירה. מדובר בבקבוק הזנה לתינוק עשוי פלסטיק שקוף המכיל חומר ביספנול A וזאת הסיבה העקרית שהמוצר לו נמכר יותר ברשת סופרפארם. פניתי לשרות הלקוחות של החברה ונאמר לי ע"י הנציגה ש" הבקבוקים המסוג הזה הוצאו מהמדפים מיוזמתה של הנהלת הרשת ולא בגלל הוראה ממשרד הבריאות. " הנציגה הוסיפה שהוחלט להפסיק למכור בקבוקים הנ"ל עקב מודעות הולכת וגוברת בקרב הציבור הישראלי לנזקים הנגרמים ע"י החומר BPA לתינוקות שניזונים מבקבוקים. על החומר הנ"ל אפשר לקרוא באתר http://en.wikipedia.org/wiki/Bisphenol_A האם תוכל להפנות אותי לגורם כל שהוא שיעזור לי בבירור מעמיק יותר לבנית בסיס לתביעה משפטית?

      • חומר מסוכן
        שולית | 09/01/2011 18:05

        שלום רב, תודה על תגובתך המהירה. מדובר בבקבוק הזנה לתינוק עשוי פלסטיק שקוף המכיל חומר ביספנול A וזאת הסיבה העקרית שהמוצר לו נמכר יותר ברשת סופרפארם. פניתי לשרות הלקוחות של החברה ונאמר לי ע"י הנציגה ש" הבקבוקים המסוג הזה הוצאו מהמדפים מיוזמתה של הנהלת הרשת ולא בגלל הוראה ממשרד הבריאות. " הנציגה הוסיפה שהוחלט להפסיק למכור בקבוקים הנ"ל עקב מודעות הולכת וגוברת בקרב הציבור הישראלי לנזקים הנגרמים ע"י החומר BPA לתינוקות שניזונים מבקבוקים. על החומר הנ"ל אפשר לקרוא באתר http://en.wikipedia.org/wiki/Bisphenol_A האם תוכל להפנות אותי לגורם כל שהוא שיעזור לי בבירור מעמיק יותר לבנית בסיס לתביעה משפטית?

    • בקבוקים המכילים ביספינול A
      נציג סופר-פארם | 09/01/2011 17:44

      שלום לך, לפני כשבועיים משרד הבריאות הנחה את בתי החולים שלא להשתמש בבקבוקים המכילים ביספינול A החל מיולי 2011. למרות שהנחיית משרד הבריאות אינה מתייחסת לרשתות שיווק החלטנו בסופר-פארם להפסיק למכור בקבוקים מסוג זה. אתה מוזמן לפנות לשירות הלקוחות של סופר-פארם להתאמת בקבוקים חדשים וכן לשאלות נוספות בנושא בטלפון 09-9725151, בפקס 09-9725069 או בדוא"ל: customers@super-pharm.co.il בברכה, נציג סופר-פארם