הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

מכון כושר שנסגר

  • החזר כספי עבור תקופת הקפאה במכון כושר.
    הדס | 09/01/2011 13:41

    שלום, רכשתי מינוי לשנה ברשת מכוני כושר ליידיס פיטנס בעיר מגורי, במהלך השנה אושרה לי תקופת הקפאה של כחצי שנה. חודשיים לאחר שחזרתי להתאמן במכון , המכון נסגר . בגלל תקופת ההקפאה יצא שאני שילמתי כבר את כל 12 התשלומים למכון , אך הם אינם מוכנים להחזיר לי את הכסף עבור החודשים שבהם המנוי היה מוקפא. האם החוק מחייב אותם להחזיר את הכסף , מה אני יכולה לעשות ? תודה.

    • מכון כושר שנסגר
      עו"ד א. אהרונוב | 09/01/2011 16:32

      הדס שלום, על פניו נראה שיש עילה לתבוע החזר, ואולם, אם המקום נסגר ספק אם יהיה ממי לגבות אותו, גם אם תזכי בתביעה.