בעל מקצוע שחלה

  • אינסלטור תיקן - נזל שוב ובפעם השנייה לא הגיע
    איתי | 09/01/2011 13:06

    שלום, הזמנתי אינסטלטור מחברת שחר(דרך הביטוח). הוא בא ותיקן את הנזילה אך לאחר מס' ימים חזרה. קראתי להם שוב והוא לא הגיע ולא טילפן שהוא לא יגיע. כאשר פניתי אליהם למחרת הם אמרו שיבררו. היום הם אמרו שעניין זה עבר בירור והוא היה חולה עם שפעת בבית חולים. האם חוק הטכנאים חל על העניין הזה?

    • בעל מקצוע שחלה
      עו"ד א. אהרונוב | 09/01/2011 16:30

      איתי שלום, בנסיבות שתיארת אני סבור שבאחריות החברה להודיע על היעדרות האינסטלטור מראש ו/או לשלוח מחליף. בכל מקרה, ספק אם 'חוק הטכנאים' חל על סיטואציה זו, אך לטעמי יש מקום להפגין נחישות ולדרוש מהחברה פיצוי כלשהו (גם אם חלקי).