נשיכת כלב

  • כלב שננשך
    נוי | 03/01/2011 21:58

    שלום, לפני כשבועיים וחצי כלבי ננשך על ידי כלבה אחרת שהייתה משוחררת ללא רצועה וללא מחסום פה (כלבי היה קשור ברצועה כמובן) מיד לקחתי אותו אל הוטרינר שהחל בניתוח ובתפרים כאשר עלות הטיפול עמדה על כ 1200 שקלים, כמובן שההוצאות לא הסתיימו שם ומביקור לביקור במרפאה אני נאלצת להמשיך ולשלם כספים כשפניתי אל בעלת הכלבה בבקשה שתשלם את הוצאות הטיפול היא לא הסכימה ואף ניתקה לי את הטלפון בפנים (כשקרה האירוע לקחתי ממנה פרטים בין היתר כדי לוודא שכלבתה מחוסנת) כרגע עלות הטיפול עומדת על כ 1500 שקלים ללא טיפולים עתידיים (כרגע המקום מזוהם ואנחנו ממשיכים בטיפול אנטיביוטי, וביקורים במרפאה כל מספר ימים) האם כדאי להגיש תביעה אזרחית? איך אקבע את סכום התביעה ? מה עליי לצרף? תודה מראש- נוי.

    • נשיכת כלב
      עו"ד ש. בייזר | 04/01/2011 14:39

      שלום נוי, מדוע כלבך ננשך ? האם הוא התגרה בכלבה השנייה ? במידה ולא אז מומלץ לך לתבוע את הוצאותיך. הייתי ממתין עם הגשת התביעה עד שיסתיימו הוצאותיך. כמובן - שמרי קבלות של כל ההוצאות שלך בגין המקרה. שי בייזר, עו"ד מנהל הפורום

      • כלב שננשך
        נוי כהן | 04/01/2011 22:10

        לא, הוא לא התגרה בכלבה ולא עשה שום דבר , רק עמד לידי כשאני מחכה בתור. זה קרה בתוך הדואר כשהכלבה היתה בתוך חדר מבודד עם עבדי הדואר וכשבעלת הדואר נכנסה לאותו החדר הכלבה יצאה ממנו ותוך 3 שניות כבר הספיקה לנעוץ שיניים בצוואר של הכלב שלי. הבעלים היו אדישים בעוד אני צורחת ובוכה לעזרה ולקח זמן עד שבאו לקחת את הכלבה ולשחרר את הכלב המבוהל שלי.

        • נשיכת כלב
          עו"ד ש. בייזר | 04/01/2011 23:20

          נראה לי נוי, שיש לך עילת תביעה. את צריכה לטעון שהבעלים של הכלב לא שמר עליו כראוי, לא קשור, לא אזוק, ללא מחסום לפה וכמובן להוכיח את הנזק הכספי אשר נגרם לך. לשם כך עלייך לצרף את כל החשבוניות שנוגעות לעניין. אם צפוית להיות עוד הוצאות אולי כדאי להמתין עם התביעה עד שהטיפולים וההוצאות יסתיימו. בהצלחה. שי בייזר, עו"ד מנהל הפורום