ביטול מנוי לחדר כושר

  • ביטול מנוי חדר כושר עם אישור רפואי
    קרן | 03/01/2011 20:57

    אחרי 5 שנות מנוי בחדר כושר וכשנותרה לי שנה לתום המנוי, נאלצתי להפסיק פעילות גופנית עקב טיפולי פוריות. הודעתי למכון בצרוף אישור רפואי והתשובה שקיבלתי: ניתן לבטל רק בתשלום של קנס יציאה. שאלה: האם קנס יציאה במקרה הנ"ל היינו לגיטימי. כמו כן, הסתבר שגביית התשלום השוטף מתבצעת בתחילת החודש ולכן ההודעה על רצוני לבטל (שהייתה ב 10 לדצמבר) לא כללה את החודש הנ"ל ואין זיכוי על כך. שאלה: האם ההתנהלות הנ"ל לגיטימית? אודה לכם על תשובה בהקדם.

    • ביטול מנוי לחדר כושר
      עו"ד א. אהרונוב | 04/01/2011 18:36

      ערב טוב קרן, ראשית, אני תפילה שהטיפולים יניבו תוצאות חיוביות בקרוב. לגופו של עניין - בנסיבות שתיארת וככל שיש לך גיבוי רפואי להחלטה, אני סבור שאת רשאית לדרוש את ביטוול המנוי לאלתר וללא דמי ביטול, ולכן כדאי לדרוש זאת בתקיפות ולאיים בהליך משפטי (למרות זאת, כיון שאיני שולל לגמרי עמדות אחרות בעניין, ספק אם כדאי לפנות להליך משפטי בעניין וכדאי 'לעשות' שוב 'חושבים' באם את לא מצליחה להגיע איתם להסדר).

      • ביטול מנוי חדר כושר עם אישור רפואי - המשך
        קרן | 05/01/2011 10:10

        ראשית - תודה מקרב לב על התפילה!! ולעניין השאלה - לא ממש הבנתי, החוק הינו חד משמעי או "רק כללי" בנוגע לעיניני? בכל מקרה, אשמח ליתר פרוט בנוגע להתיחסות החוק ובנוגע ל"עמדות אחרות בעניין" שציינת. ממש תודה מראש על הכול!!