החזר חיוב מוטעה

  • חיוב מוטעה ומוגזם במיוחד
    ליאנה | 02/01/2011 16:34

    שלום, אורנג' חייבו אותי ב860 ש"ח (לא כולל מע"מ) על מכשיר חלופי שכשביכול רכשתי לאחר שנגנב המכשיר שלי (לא היה ולא נברא, רכשתי מכשיר חדש בהחזר חודשי מלא ומעולם לא לקחתי מכשיר חלופי). הנציג נאות לזכות אותי על הסכום אבל רק בעוד חודש, בחשבונית הבאה. נראה לי מוגזם ולא ריאלי לחכות חודש לסכום כל כך משמעותי של כמעט 1000 שקלים. הנציג אמר שזו הביורוקרטיה ואין מה לעשות. יש מה לעשות?

    • החזר חיוב מוטעה
      עו"ד א. אהרונוב | 03/01/2011 13:09

      ליאנה שלום, מומלץ לפנות אליהם בכתבף לפרוש את טענותיך ולהזהיר מפני תביעה/תלונה למשרד התקשורת. מעבר לכך, ספק אם צעדים אחרים יהיו אפקטיביים (בהתחשב במרווח הזמנים הקצר).