ישום התקנות החדשות (החזר כספי)

  • החזר כספי (החוק החדש)- בהפנינג לא שמעו עליו
    יעל | 01/01/2011 20:16

    שלום, היום הגעתי להפנינג עם מוצר שברצוני להחזיר, ביקשתי עבורו החזר כספי במקובל בחוק, התגובה הראשונה של המוכרת הייתה שאין כזה דבר והיא לא שמעה על זה (?), ולאחר מכן שיש חוק אבל לא אצלם! לאחר שהתעקשתי לדבר עם המנהל, התקשרנו אליו, והמנהל הסביר לי כי את המוצר הספציפי הזה אי אפשר להחזיר כי לא נמכר באריזה. אני בטוחה שזו שטות, קראתי את החוק במלואו והוא עומד בכל התקנות, בסה"כ מעמד לתכשיטים.. אשמח לדעתכם ולדעת איך הצרכן הקטן יכול להתמודד עם רשת שחושבת שהוא מטומטם?תודה

    • ישום התקנות החדשות (החזר כספי)
      עו"ד א. מירוז | 02/01/2011 00:06

      ייתכן שבחנות עוד לא בקיאים בתקנות החדשות. אולי אפשרי שתביאי להם עותק מהתקנות "ותעזרי" להם להתשכנע. יחד עם זאת, שימי לב שהתקנות לא חלות על כל המוצרים. אם לא יעזור ואם תרצי, תוכלי לתבוע.

      • המוצר אותו רכשתי
        יעל | 02/01/2011 07:39

         קראתי את התקנות לגבי המוצרים שניתן ולא ניתן להחזיר, המוצר שרציתי להחזיר הוא מתלה לתכשיטים, שאינני רואה כל סיבה לכך שלא עומד בתקנות. המנהל שם טען שפריט שלא נמכר באריזה לא ניתן לקבל בעדו החזר כספי, האם זה נכון? הרי בגד גם לא מגיע באריזה וממה שאני יודעת בגדים בטוח מותר להחזיר..