חיוב מפתיע

  • אותיות קטנות בחוזה, שלא דובר עליו
    דניאל | 30/12/2010 15:49

    קודם כל-תודה מראש על האפשרות הנדיבה! אני לקוח של אינטרנטHOT מראש התכוונתי להתחבר לזמן קצר, לאחר 3 חודשים ביקשתי לנתק את השירות ונאמר לי כי עלי לשלם 300 ש"ח, לא פחות, שאלית מדוע לא נאמר לי על כך, ואמרו לי כי כשהמתקין הי'ה והחתים אותי על הטפסים שם הי'ה כתוב באותיות קטנות את החיוב בגין ביטול-רציתי לדעת האם זה תקין שלא נאמר לי הדבר בשיחה, ואם לא מה כדאי לי לעשות בדרך הקצרה ביותר ע"מ לטפל בנושא, והאם הם חייבים להשמיע לי את ההקלטה של החוזה בעל פה?-ושוב תודה.

    • חיוב מפתיע
      עו"ד א. מירוז | 01/01/2011 18:25

      אם החיוב הנ"ל אכן הופיע בהסכם ההתקשרות, עלולה להיות לך בעיה. מאידך, אם מדובר באותיות קטנות ומסר סותר בע"פ, זה יכול להיות מעניין...