אמבטיה הרוסה

  • תביעה של חברת אינסטלציה
    מאיר | 27/12/2010 21:44

    שלום לפני 5 חודשים החלה נזילת מים באמבטיה שמתבטאת אצל השכן למטה וגם אצלי בקירות,מאחר ויש לי ביטוח לדירה-קראתי לחברת האינסטלציה דרך הביטוח ומאז ועד היום הבעיה לא נפתרה כבר 5 חודשים,הבעיה רק החמירה והאמבטיה שלי ניראת כמו אתר בניה מאחר והאינסטלטור שבר לי בלטות לאיתור הנזילה ולא סגר אותן,יש לציין שהוא היה אצלי כבר כמעט 10 ביקורים - הוא איננו מקצועי ואין לו מושג איך לפתור את הבעיה.הפסדתי המון ימי עבודה ,אני חי באמבטיה הרוסה וכל הקירות אצלי נאכלים מהרטיבות,אני רוצה לתבוע בתביעות קטנות על כל עוגמת הנפש והפסדי ימי העבודה והכספים ששילמתי לאינסטלטור ,האם כדאיי לי לקחת עורך דין ?אם כן-שמתמחה באיזה תחום?איך אני מחשב את גובה התביעה ? תודה

    • אמבטיה הרוסה
      עו"ד ש. בייזר | 28/12/2010 17:07

      שלום מאיר, עו"ד אינו יכול לייצג אותך בבית משפט לתביעות קטנות. עו"ד יכול לסייע לך לנסח את כתב התביעה ולתת לך עצות לגבי ניהול התביעה. השאלה האם לשכור שירותים של עו"ד תלוייה בעלויות הכלכליות של העניין - כלומר שכר הטרחה למול סכום התביעה והסיכוי לזכות. גובה התביעה נגזר מסכום הנזק אשר נגרם לך בפועל (שווי יום עבודה וכו') בתוספת המתייחסת לפיצוי בגין עוגמת נפש.