• חיוב כרטיס אשראי לאחר ביטול המנוי ב- 012
    תומר | 27/12/2010 20:39

    שלום רב, ברצוני לדעת מה ביכולתי לעשות על סמך הסיטואציה הבאה: הייתי מנוי ב- 012 (אינטרנט) בעסק של אבי, וכאשרהסתיים החוזה במקום העסק ועברנו למקום החדש ביטלתי את המנוי עם 012 שהיה אגב ללא התחייבות ואף ביטלתי עם הוט שנתן לי את התשתית. הוט אף לקחו את המודם שלהם. במקום החדש לא עשינו אינטרנט. למרבה הפתעתי נוכחתי לדעת כי החברה לא הפסיקה לגבות כספים וזו בטענה כי נציג שירות של 012 יצר עימי קשר והציע לי מבצע אותו קיבלתי, אך למעשה דברים לא היו ולא נבראו. כאשר ביקשתי שיבדקו את הקלטת השיחה נאמר לי כי 012 לא מקליטה את שיחותיה עם לקוחותיה. האם באמת כך הדבר??? מה אני יכול לעשות בכדי להפסיק את החיוב על שירות שאותו ביטלתי ואין לי עוד צורך בו במקום העסק החדש??? זו למעשה מילה שלי מול מילה שלהם? אודה על תגובתכם לסיטואציה, אני ממש אובד עצות.

    • 012
      עו"ד ש. בייזר | 28/12/2010 16:46

      תומר, אני מציע לך לפנות אליהם בכתב, לתאר את האירועים ולדרוש להפסיק לחייב לאלתר ולהשיב לך את הכספים. במידה והם לא נענים לדרישותייך באפשרותך להגיש תביעה קטנה. בהצלחה. שי בייזר, עו"ד

      • לעו"ד ש. בייזר
        תומר | 28/12/2010 17:08

        ראשית, אודה על תגובתך. אך האם באמת אין 012 מקליטה את שיחותיה?? ידוע לך משהו על כך, או שזו דרכם להתחמק? תומר

        • 012
          עו"ד ש. בייזר | 28/12/2010 17:12

          אני לא יודע, אם כי קשה לי להאמין שהם לא מקליטים את השיחות. תעשה ניסוי - תתקשר אליהם שוב. בד"כ יש הודעה מוקלטת שאומרת שהשיחות, או חלקן, מוקלטות.

    • היי תומר,
      גולן 012Smile | 28/12/2010 17:15

      ראינו שרשמת את המקרה גם בפורומים נוספים ואנו עדיין ממתינים לפרטים כדי שנוכל לעזור.גולןtalk2us@012.net