שיעורים פרטיים

  • ביטול שיעורים פרטיים ששולמו מראש
    שחר | 27/12/2010 18:09

    שלום,לפני כחודש נרשמתי ל-10 שיעורים פרטיים במכון ללימודים ל-SAT (הפסיכומטרי האמריקאי). שילמתי עבור השיעורים 2500 ש"ח מראש. לאחר 3 שיעורים בלבד החלטתי לא להמשיך עם השיעורים, אך נאמר לי כי הם לא יכולים להחזיר לי את הכסף (שום חלק, בשום צורה) ורק לתת לי את האפשרות להשלים את השיעורים עד לעוד כשנה.האם זה הגיוני או שזה בניגוד לחוק?האם העובדה שחתמתי איתם על הסכם כלשהו מבטלת את זכויותי בתחום?תודה רבה,שחר.

    • שיעורים פרטיים
      עו"ד ש. בייזר | 28/12/2010 16:42

      שלום רב, החתימה על ההסכם אינה מבטלת את זכויותיך כי אם מגדירה ומסדירה אותם. יש לבדוק את הוראות ההסכם לגבי סוגייה של ביטול לפני סיום הענקת מלוא השירות.