גבייה לא מוצדקת

  • כבר חצי שנה שחברת הסלולר לא מבטלת חבילת שירות
    יצחק | 26/12/2010 02:48

    שלום,כבר למעלה מחצי שנה שחברת הסלולר ממשיכה כל חודש לחייב אותי על חבילת תוכן (שמעולם לא ביקשתי ולא התחייבתי אליה) למרות שכל חודש מחדש אני דורש לבטל אותה והדבר פשוט לא מתבצע. (החיובים הבלתי חוקיים של החברה הגיעו לכדי אלפי שקלים, שאמנם על הרוב כבר זוכיתי אבל הסיפור לא נגמר)נמאס לי כבר, בשיחה האחרונה עם הנציגה אמרתי לה שגם הנציג לפניה אמר שהוא מתנצל שמשום מה הדבר לא בוצע ושעכשיו הוא מבטל, והנה עוד פעם זה לא קרה. אז היא ענתה לי שהיא תטפל בזה (בדיוק כמו בערך החמישה לפניה) ואפילו קיבלתי הודעה שבקשתי בוצעה, והנה אני מסתכל בחשבונית האחרונה ושוב, חיוב על חיבלת תוכן. נמאס לי. לא רוצה לבקש עוד הפעם. אין לי מספרי פניה, אבל בעקרון השיחות אמורות להיות מוקלטות.האם יש עילה לתביעה במקרה, ואם כן מה סכום הפיצוי הסביר?תודה רבה!

    • גבייה לא מוצדקת
      עו"ד א. אהרונוב | 26/12/2010 16:04

      יצחק שלום, בנסיבות שתיארת כדאי למהר לביהמ"ש, לדרוש החזר כספי של כל סכום שנגבה ממך ללא הצדקה ולבקש מביהמ"ש שישית על החברה פיצויים משמעותיים. אין חובה לנקוב בסכום תביעה ואתה יכול להסתפק בהגבלתה לסכום המצוי בסמכותו של ביהמ"ש לתביעות קטנות ולבקש מביהמ"ש שיחייב את החברה בפיצוי כפי שיקול דעתו. היה והחברה תנסה להתפשר איתך לאחר הגשת תביעה, עמוד על זכותך לקבל מהם פיצוי כספי מסוים בטרם אתה מוחק את התביעה. שיהיה בהצלחה.

      • תודה
        יצחק | 26/12/2010 19:15

        תודה על התשובה.אשמח אם תוכל להסביר לי באופן כללי איזה צעדים עלי לנקוט ע"מ להגיש תביעה? תודה.

        • הגשת תביעה
          עו"ד א. אהרונוב | 26/12/2010 19:41

          ערב טוב יצחק, ניתן לקרוא על ההליך באתר התביעות הקטנות בכתובת: www.smallclaims.co.il. כמו כן, יש אפשרות להסתייע בעו"ד בהגשת התביעה (אם כי בדיון עצמו לא ניתן לעשות זאת). שיהיה בהצלחה.