החלפת מכשיר

  • תביעה נגד חברת סלולר "פלאפון"
    שירי וקנין | 17/12/2010 15:12

    לפני כשבוע רכשתי מכשיר מסוג blacberry בעת הרכישה הפנתי לנציג מס' שאלות בדבר תפעול המכשיר כגון: סוללה, שימוש במכשיר ועוד. התשובה מצד הנציג הייתה כי מכשיר מסוג זה הוא הטוב ביותר. כאשר הגעתי לבית ניסתי קצת ל"הכיר " את המכשיר שהיה מורכב מידיי בשבילי הטענתי את המכשיר כפי שהתבקשתי והתקשרתי למוקד של "פלאפון" כדי להסביר זאת הנציג ענה לי "יש אנשים שיתחברו למכשיר ויש שלא (לאהוב)עניתי שאני לא מסוג האנשים שאוהבים גאד'טים וכי אני לא מצליחה . תשובותו הייתה שתוך 48 שעות אני יכולה לגשת לשירות והמכשיר יוחלף הסברתי לו שאני סטודנטית ואני לא אצליח להגיע למרכז שירות שנסגר כל יום בשעה 18 וביקשתי שיחת מנהל כדי לראות איך לפתור את הבעיה נאמר לי כי מנהל יחזור אליי בשעות הקרובות. דבר שלא קרה. יום למחרת אני מתקשרת שוב(ראוי לציין כי שמרתי את שמות הנציגים ואת מס' המשימות שנפתחו לי לאורך הטיפול) ואותה תשובה בידו שתוך 48 שעות אני יכולה להחליף ושוב תשובתי הייתה זהה לקודמת ולמה מנהל לא חוזר אליי? שוב הנציג רשם את בקשתי ומנהל יחזור אלייך ושוב לא קרה. ביום חמישי לאחר 5 ימים ממועד הרכישה חוזרת אללי מנהלת וטוענת כי אישור שאני רוצה לוקח 3 ימי עבודה הסברתי לה שאני מחכה מיום ראשון לשיחת מנהל ושאני כמעט כל יום מחכה בין 20-30 דק' ורק היום קיבלתי שיחת מנהל שדורשת אישור להחליף את המשכשיר שאני ביקשתי אותו לפני 5 ימים היא אמרה לי שרק מיום חמישי הבקשה נקלטה במערכת(דבר שהוא לא נכון) ולכן הוא מצריך אישור ממנהל בכיר. היא קבעה איתי שביום שלישי בין השעות 19-21 יחזור אליי מנהל (דבר שלא קרה) באותו היום היה לי אירוע משפחתי ולכן התקשרתי בשעה 13(לא ממש זוכרת) למוקד ודיברתי עם נציג (שהתייחס לבעיה שלי יותר ברצינות מאשר הקודמים) ואמר שתוך שעה הוא חוזר אליי כדי לראות עם מנהל חזר אליי והוא מבחינתו שלח הודעת בקשה למנהל כעבור שעה קיבלתי שיחה אך מנהל לא חזר אליי. התקשרתי שוב בשעה 18 ונשארתי על הקו עם נציג כ 25 דק' עד שמנהל ענה לי. המנהל פנה אליי בצורה מאוד לא נעימה אני חושבת שזה נבע מכך שאני עמדתי על זה שאני לא יורדת מהקו עד שמנהל מדבר איתי הוא היה חסר סבלנות וטען בשתי מילים כי אין עדיין תשובה לבקשה שלי עניתי לו כי הובטח ללי תשובה היום וגם פה תשובתו הייתה מזלזלת עניתי לו שיש תוכנית בשם "יהיה בסדר" בגלי צה"ל וכי כל עוגמת הנפש הזאת לא תישאר ככה לדעתו חברת "פלאפון" מכוסה מבחינה חוקית. ביום חמישי(אתמול) חזרה אליי המנהלת ששוחחה איתי שבוע לפני כן וטענה כי כבר מס' ימים היא חולה ולכן לא הגיעה לי תשובה אמרתי לה שאני מצטערת לשמוע אך מחובתה לעדכן אותי במועד שהחא התחייבה תשובה הייתה שהיא חולה ולא היה לה מה לעשות בנדון... כמובן שהתשובה הייתה שלילית מכיוון שאני פניתי לאחר 48 שעות דבר שלא היה. כמו שציינתי אני סטודנטית במשך השבוע וקצת הזה בילתי מרבית מהזמן עם חברת פלאפון עם מענה מצידם מזלזל. מה עליי לעשות?

    • החלפת מכשיר
      עו"ד א. מירוז | 18/12/2010 17:54

      ראשית, חשוב לצעד את הקשר עם החברה בשביל שניתן יהיה להוכיח את תטענותיך. המקרה לא פשוט לנכוח זה שחלפו ה "48 שעות".

      • תגובה
        שירי | 19/12/2010 08:28

        תודה רבה על פנייתך, ראשית כל השיחות אצלהם מוקלטות, שנית אנירשמתי את מס' הפנייה ואת שמות הנציגים איתם שוחחתי שלישית, תמיד יש את האפשרות של פוליגרף.

    • החלפת מכשיר
      אסף עופר | 19/12/2010 15:28

      שירי, בלי קשר לנושא המשפטי, אני אשמח לעזור לך להחליף את דגם המכשיר מאחר ואני לא רוצה שתהיה מאוכזבת מהשירות והמוצרים שלנו. אנא שלחי אלי מייל עם מספר הפלאפון שלך, ואני אבקש שיטפלו בזה בהקדם. שוב, זה לא קשור להיבטים המשפטיים, וזכותך המלאה לפעול בכל דרך שתבחרי. בברכה, אסף עופר פלאפון מייל asafo@pelephone.co.il