יצוגית נגד הוט

  • המשך ניתוקים ושאר פגמים בהוט
    נמרוד | 15/12/2010 21:28

    כאמור הוט היא החברה המספקת לי בימים אלו תשתית אינטרנט-או לפחות מנסה. בשמונת החודשים האחרונים ביקר אצלי טכנאי של הוט בעקבות ניתוקים חוזרים 5 פעמים! ואפילו פעם אחת הבריז לי טכנאי! כאמור לחברת הוט היו אינספור תירוצים - פעם זה המודם שצריך החלפה,פעם זו הכבלים של הבניין,פעם זו נקודה חדשה שלא הותקנה נכון,פעם זה חיבורים רופפים ופעם זה פשוט משהו באוויר.לפני מספר חודשים פניתי למנהל וביקשתי לשים סוף לעניין לאחר שיחה ארוכה הוחלט לשלוח שוב טכנאי שיבדוק מקרוב את העניין ויטפל בו -כמובן שזה לא עזר! בסוף השבוע שעבר שוב החלו ניתוקים,נקבע לי טכנאי ליום ראשון-הגיע סידר והלך,ביום שני שוב חזרה אותה בעיה ועל כן החלטתי לסגור את העניין סופית,התקשרתי למוקד התמיכה וביקשתי שיגיע אליי טכנאי בשנית ועל הדרך ביקשתי לשוחח עם מנהל על מנת לבצע תהליך של ניתוק,הטכנאי נקבע ליום רביעי-היום בשעה 15:00 ומנהל הובטח לי יחזור אליי תוך מספר שע',ואכן לאחר כשעתיים חזר אליי מנהל אולם לא הצלחתי לקבל את השיחה ועל כן הושארה הודעה "מדבר...חוזר אלייך בעקבות פנייתך אצור עימך קשר בהמשך אין צורך שתחזור אלינו בעניין שוב.." עברו יומיים ואין קול ואין עונה. מיהרתי היום הבייתה מהעבודה על מנת לחזור בזמן ולקבל את פניי הטכנאי שאמור להגיע אליי אולם הוא לא הגיע,התקשרתי שוב למוקד וביקשתי לברר מדוע הטכנאי לא מגיע ומדוע מנהל עדיין לא יצר עימי קשר בשנית כפי שהובטח בהודעה, נאמר לי ע"י נציגה כי כנראה נפלה טעות במערכת שמנעה מהטכנאי להגיע ולגביי המנהל היא מבטיחה שעד סוף היום יחזור אליי,סוף היום מתקרב ואין קול ואין עונה,שוב התקשרתי למוקד והפעם הבטיחו יחזור אליי מנהל כבר מחר וזאת הבטחה! להזכירכם אני מעוניין להתנתק!!! אבל חייב לעבור דרך מנהל קודם כי ככה המערכת שלהם עובדת-ולגביי הטכנאי-אי אפשר לקבוע כי פתאום באורח פלא חזר לי החיבור לאינטרנט וזה עוד חוק של המערכת. אני פשוט מרגיש חסר אונים!!! אפילו להתנתק אני לא מצליח! ברצוני לבדוק האם קיים מצע לתביעה ייצוגית.אינני מוכן שיעשו ממני צחוק ועוד שאשלם על כך את מייטב כספי.בבקשה עזרתכם.בתודה מראש.נמרוד.

    • יצוגית נגד הוט
      עו"ד שי בייזר | 16/12/2010 00:47

      אתה לא לבד ! ראה לינק למטה. זו אמורה להיות תשובה לשאלתך.

      • תודה :)
        נמרוד | 16/12/2010 16:09

        תודה על המענה המהיר עו"ד בייזר.אשמח לדעת מה לדעתכם הדרך הנכונה לפעול.האם לפנות לעו"ד המטפלים בנושאים אלו?האם להגיש תלונה במשרד התקשורת או החברה להגנת הצרכן?מה השיקולים שעליי לקחת בחשבון לפני תחילת תביעה שכזאת? האם לדעתכם יש מקום לתביעה?שוב תודה.נמרוד.

        • ייצוגית נגד הוט
          עו"ד שי בייזר | 17/12/2010 00:06

          שלום נמרוד, אני מציע לך ךהתייעץ עם עו"ד אשר מתמחה בתביעות ייצוגיות. קח בחשבון כי הואיל וכבר הוגשה תביעה דומה ייתכן כי לא תהיה כדאיות כלכלית בהגשת תביעה נוספת.