קבלן מטבח

  • תביעה לקבלן
    בניה | 15/12/2010 13:06

    שלום, לפני כ- 5 חודשים הזמנתי קבלן כדי שישפץ לי את המטבח, את כל האריחים והכלים הסנטרים הזמנתי אצלו (כולל שיש) העבודה התבצעה לאיטה אך בראש השנה היה לי מטבח לא גמור, זה אומר שאת הדלתות הוא לא הביא ואת הקרמיקה שהזמנתי הוא לא הביא והשיש יומיים לפני החג נשבר!! ההזמנה שלי היתה שיש קיסר אך לצערי הוא הביא לי שיש אורפל (דבר שהתגלה בזכות זה שהשיש נשבר) לאחר רק כחודשיים הוא החליף השיש (שיש סיליסטון בהסכמתי) לאחר יומים השיש שוב נשבר!! עדין אין לי את התעודת אחריות כך שאני מקווה מאוד שזה באמת סיליסטון, את הדלתות עדיין לא קיבלתי!!!!!!!לטענתו הדלתות הגיעו והוא לא מוצא אותן ולכן הוא יצטרך לשלם גם על הדלתות שהגיעו כביכול וגם על הדלתות החדשות שהוא הזמין, ובנוסף הוא שלח את הנגר 4 פעמים לקחת מידות לדלתות. מה שמרגיז אותי בכל העניין הזה זה שהוא נותן לי להרגיש שכל העיקוב הזה הוא בגללי ונמאס לו מהמטבח הזה וכו'... הקרמיקה הגיעה לאחר חודשים אך לא יכולתי להדביק אותה כי הייתי צריכה להחליף שיש ועכשיו אני עומדת שוב באותה בעייה, השיש שבור אין דלתות ואין קרמיקה תכלס,, 5 חודשים!!!! מה עושים???

    • קבלן מטבח
      עו"ד שי בייזר | 15/12/2010 16:43

      התשובה אינה פשוטה בכלל ויש לשקול שיקולים שאינן מתחום המשפט. יש שלושה מסלולים אשר ניתן לבחור: 1. לבקש לבטל את העסקה לחלוטין ולדרוש בחזרה את כל הכסף (בתנאי שההפרות הן כאלו חמורות אשר אילו היית יודע עליהן מראש לא היית מתקשר עם הקבלן). 2. לעצור את העבודה עכשיו להשלים אותה עם קבלן אחר ולדרוש פיצויים. 3. לתת לו לסיים את העבודה ולדרוש פיצויים. כמובן - בכל מסלול יש לחשוב מה עושים אם עדיין צריך להעביר לו תשלומים.