אכזבה מחברת הוט

  • אכזבה מחברת הוט
    אדם | 14/12/2010 10:40

    שלום רב ברצוני לדעת האם יש עילה לתביעה לדעתי כן אני מנוי של חברת הטלוויזיה הוט ובמשך כעשרה חודשים אני מנהל מלחמה עיקשית עם טכנאי החברה משום שיש לי בעיות של אינטרנט וטלוויזיה בביתי לטענתם הכול תקין אולם כאשר מגיע טכנאי הוא מחליף חוט והולך שכביכול הכול תקין גולת הכותרת היא באחד מימי ספטמבר השנה נכנס אל חצר ביתי המתוחמת בגדר עם שני שערים נציג מטעם חברת הוט בשעה לא שיגרתית והתעסק עם התיבה של החברה יש לציין שהיא ממוקמת על קיר ביתי ובחצר פרטית דבר זה שישב את היכולת שלי לראות טלוויזיה ןלגלוש באינטרנט במשך שלושה ימים כלומר חברת הוט ביצעה כניסה לשטח פרטי ללא הסכמה וללא ידיעת בעל הקרקע דבר שאומר בחוק חדירה לשטח פרטי האם אני צודק ולמי עלי לפנות יש לציין שעד היום אני מנהל מלחמה איתם כדי שיחליפו את כל מה שצריך ועוד דבר הוא שחברת הוט מכחישה את הטענות שלו כאילו לא היו דבר אשר לא נכון משום שיש הןכחות חותכות לדבר זה אודה להתיחסותך

    • אכזבה מחברת הוט
      עו"ד שי בייזר | 14/12/2010 23:04

      במידה ודרישותייך ובקשותיך לא נענות באפשרותך לפנות לבית משפט. נראה כי יש לך עילת תביעה. אתה סובל משירותים פגומים (ברמה זו או אחרת) ומגיע לך לקבל פיצוי.

      • עו״ד שי בייזר
        אדם | 15/12/2010 10:19

        עו״ד שי בייזרתודה רבה על התייחסותך דבר ראשוןוהאם עלי לפנות לבית משפט לתביעות קטנות או שמכיוון שזו חברת הוט אני לא יכול בתביעות קטנות ועלי לפנות לבית משפט רגיל?

        • חברת הוט
          עו"ד שי בייזר | 15/12/2010 10:23

          שלום אדם, אתה יכול לפנות לבית משפט לתביעות קטנות. תפרט באופן פשוט וברור את העובדות. וחשוב - תפרט ותסביר באופן ברור את הנזק אשר נגרם לך. בהצלחה.

    • שלום אדם
      HOT פניות הציבור | 15/12/2010 15:00

      שלום אדם, ברצוננו לבדוק לעומק את תלונתך ולדאוג שנציג בכיר יחזור אליך. לשם כך, אנא פנה אלינו לכתובת hot.service@hot.net.il בציון שם מלא, מספר פניה (6432115), פרטי המקרה ומספרי טלפון בהם נוכל ליצור עמך קשר.בברכה,HOT פניות הציבור

    • שלום אדם
      HOT פניות הציבור | 15/12/2010 15:04

      שלום אדם,ברצוננו לבדוק לעומק את תלונתך ולדאוג שנציג בכיר יחזור אליך. לשם כך, נא פנה אלינו לכתובת hot.service@hot.net.il בציון שם מלא, מספר פניה (6432115) פרטי המקרה ומספרי טלפון בהם נוכל ליצור עמך קשר.בברכה,HOT פניות הציבור