היי ברגר גיא,

  • סירוב לניתוק ספקית אינטרנט 012
    ברגר גיא | 24/11/2010 18:58

    לפני כמה חודשים עברתי לאזור בו ספקית האינטרנט 012 לא יכולה לחבר אותי לרשת שלה. מכיוון משדובר בקיבוץ יש הסדר פנימי של הקיבוץ עם 014. לפני שחידשתי את החוזה עם 012 שאלתי בפרוש האם אני יחויב להמשיך את החוזה עימם אם לא תיהיה להם אפשרות לחבר אותי במקום החדש אליו אני עובר (באותה תקופה לא ידעתי בוודאות היכן אני יעבור) , נציגת השרות אמרה באופן חד משמעי כי אני לא יחויב והשרות יפסק ללא עלות מצידי. כעת לאחר שהתקשרתי לבקש שינתקו אותי מהשרות קיבלתי תשובה חד משמעית: אין דבר כזה לנתק ללא דמי ביטול, ההבטחה שניתנה לי לא הייתה מעולם. הדבר היחיד שהצלחתי להשיג היא דחייה של 3 חודשים . כרגע הולכת להיגמר תקופת ההקפאה ואני אמור להמשיך לשלם ל012 את דמי המנוי למרות שאני בכלל לא מחובר. האם ישנו חוק בנושא או שהחברה יכולה לעשות מה שהיא רוצה?

    • היי ברגר גיא,
      גולן 012Smile | 24/11/2010 19:58

      אני כאן ומעוניין לסייע בנושא. שלח לי בבקשה את פרטי המנוי- שם משתמש או ת.ז. למייל - talk2us@012.net ונוכל להמשיך משם.גולן.

      • טיפול נאות בתלונת לקוח 012
        ברגר גיא | 25/11/2010 17:54

        לאחר יום בלבד שפרסמתי את הבעיה שנתקלתי בה, יצר איתי קשר נציג החברה וטיפל בבעיה בצורה יפה ומקצועית. הבעיה נפתרה וכרגע אני די מרוצה מהשרות של החברה, למרות שאני כבר לא נמנה על לקוחותיה. ישר כוח והמשיכו בעבודה הטובה, בעתיד כאשר אצטרך שוב שרותי אינטרנט לא אהסס לשקול לפנות אל החברה שוב. תודה גולן, הוכחת ששרות הוא מעל הכל, כל הכבוד. ברגר גיא.