עבודת נגרות לקוייה

  • הזמנת מטבח מנגר- בע"פ ללא חוזה
    רונית | 23/11/2010 16:00

    שלום, ביצעתי הזמנת מטבח מנגר בע"פ ללא חוזה. היו המון "שגיאות" של הנגר (יותר נכון מבצע העבודה כי אח"כ התברר שהוא בכלל לא נגר) טעויות בצבע השיש, דלתות ומגירות פגומות ושרוטות, טעות בגודל ארון מסויים ועוד כמה דברים. במהלך העבודה לפני ההתקנה דרשתי את תיקון הדברים הללו ונעניתי בתשובות של" זה כבר נעשה זה מה יש". לבסוף שילמתי את כל הכסף במזומן כי חששתי מתגובתו אם לא אשלם. כעת אני מעוניינת לתבוע אותו בגין עבודה רשלנית שלא תואמת את ההזמנה. יש לי צילומים של הארונות עם הבעיות עוד לפני שהורכבו , צילומים של המטבח כפי שהוא כעת , והקלטה של ה"נגר" מודה בכל הדברים האלו ובכך שקיבל את כל התשלום. האם אני יכולה לתבוע אותו ללא חוזה? ודבר נוסף- אין לי את שם משפחתו, רק את הטלפון והשם- איך אפשר לתבוע כך? סליחה על השאלה הארוכה והמוןןןן תודה !!

    • עבודת נגרות לקוייה
      עו"ד שי בייזר | 24/11/2010 20:39

      כן, ניתן לתבוע את הנגר. במקרה זה, חוזה בע"פ הוא גם חוזה לכל דבר ועניין. עושה הרושם שאספת את ההוכחות הנדרשות. כל הכבוד. על מנת להגיש תביעה עלייך לברר את פרטי הנגר - שם וכתובת.