תאונת טרקטורון

  • תביעת נזק
    רון | 22/11/2010 22:49

    רכב נוסע פגע בטרקטורון חונה\עומד שלי. לטרקטורון שלי אין כל ביטוח אך הוא לא היה כלל בנסיעה.הרכב הפוגע מבוטח. נגרם לכלי שלי נזק של אלפי שקלים בודדים. מי אמור לפצות אותי ואיך? האם צריך לקבל אישור מהמשטרה? האם אני צריך לפנות לנהג או לחברת הביטוח שלו? מה הפרוצודורה אם משתפים אתי פעולה ומה אם לא משתפים? איך תובעים?. אודה לתשובה מפורטת ע"מ שאפעל בהתאם

    • תאונת טרקטורון
      עו"ד שי בייזר | 24/11/2010 21:18

      מדובר בתאונת דרכים. את הפיצוי אמור לשלם הנהג הפוגע או חברת הביטוח של הרכב ואליהם צריך לפנות בדרישה לפיצוי. במידה ולא היו נפגעים אז אין צורך לערב את המשטרה. לדרישה לפיצוי יש לצרף את כל המסמכים המעידים על הנזק - דו"ח שמאות, קבלות והוצאות (לשמאי, למוסך וכו). במידה ואין שיתוף פעולה (כלומר לא מוכנים לפצות או הסכום לא מניח את דעתך) יש להגיש תביעה. הסבר לגבי תביעות קטנות ניתן למצוא באתר של הרשות השופטת