התמהמהות ספק

  • חברת מטבחים
    עדי קסלסי | 26/10/2010 10:37

    הזמנתי מטבח הגיעו הרכיבו אבל היו המון פגמים במטבח לאחר וכוחים הם הסכימו להחליף אבל מזה חודש אני רודפת אחריהם ובכול שיחה איתם הם אומרים שיגיעו אבל לא מגיעים ומתנתקים את הטלפון בפנים ממש עוגמת נפש איך אני יכול לתבוע אותם??

    • התמהמהות ספק
      עו"ד אפי אהרונוב | 27/10/2010 08:45

      בוקר טוב עדי, לא הייתי ממהר להגיש תביעה בנסיבות אלו. בשלב ראשון, כדאי לפנות אל החברה בצורה מסודרת ובכתב, לדרוש את הסדרת העניין תוך מספר ימים ולאיים בהגשת תביעה באם לא ייעשה כן.