לדעתי

  • מוכרת טעתה במחיר מי אשם ?
    חני | 20/10/2010 09:50

    הייתי בחנות בכיכר ומצאתי נעליים יפות שאלתי המוכרת כמה זה? וענתה 120ש"ח גם היתה מדבקה שכתוב 120 הייתי בהלם כזאת נעלים יפות במחיר כזאת, שאלתי שוב והיא אמרה כן 120ש"ח בכל זאת זאת מותגCVALI אבל זאת היתה ניראת אחרי שימוש בסדר קניתי והלכתי הביתה אחרי 4 שעות אני מקבלת טלפון בבית מישראכרד אם קניתי נעליים בככר, כן עניתי , הוא אומר שהמוכרת רוצה לדבר איתך, אוקיי מה? היא אומרת שזאת היתה טעות והמחיר הוא לא פחות מ1500ש"ח WOW נדהמתי אמרתי לה שבמחיר כזה לא הייתי קונה את זה אז היא אמרה בואי לחנות ותחזירי או שנתפשר במחיר אציין כי כבר הספקתי ללכת עם זה שעתיים שלש והמקסימום שהייתי משלמת על זאת הוא לא יותר מ500 האם היא יכולה לחייב אותי יותר ממה שאני הייתי מוכנה לשלם על טעות כזאת והאם היא יכולה לחייב את הכרטיס אשראי ללא רשותי על סכום שהיא רוצה? תודה חני

    • לדעתי
      אלי | 20/10/2010 19:46

      *לא ייעוץ, דעתי האישית והסובייקטיבית בלבד!!!* אין כל דרך לחייב אותך במחיר גבוה מ120 ש"ח, יתכן כי אפילו הניסיון לחייב אותך ביותר מהווה עברה על חוק הגנת הצרכן, כאן-http://www.tamas.gov.il/NR/exeres/0A39578F-DAEB-4357-8565-157CA6B84C4F.htm

      • הסעיף הרלוונטי בחוק הוא 17ב  לת
        אלי | 20/10/2010 19:54

        • טעות במחיר
          עו"ד אפי אהרונוב | 23/10/2010 22:37

          שבוע טוב חני, את רשאית לעמוד על זכותך לרכוש את המוצר במחיר המקורי שהוצג בפניך. באם בעלי החנות מסרבים לכך, ניתן לתבוע אותם ולדרוש פיצוי ללא הוכחת נזק בשיעור של עד 10,000 ש"ח.