תשובה

  • שאלה דחופה
    מטיאס | 19/10/2010 16:15

    אני רוצה להגיש 2 תביעות קטנות, רציתי לדעת:1- האם אפשר להכין את הכל  הסיפור מודפס מראש2- האם אפשר לצרף ב-CD הקלטות?3- לא יודע כמה לבקש בכל אחד מן התביעות, אפשר לכתוב על פי שיקול השופט? 4- חייבים לכתוב מה גובה התביעה?אשמח על עזרהתודה

    • תשובה
      שלי גרשט, עו"ד | 22/10/2010 13:05

      1.רצוי מאוד להגיש את התביעה מודפסת, ממוספרת ומסודרת.2. רצוי לכתוב כי קיימות ביידך הקלטת ולהציגן בשלב מאוחר יותר.3.אתה חייב לרשום כמה אתה מבקש. הסכום רצוי להיות מגובה באסמכתאות, כך שזה לא סתם לשלוף סכום.4.כן חייב לרשום. בתביעות קטנות עד 31000 ש"ח