תביעה בגין עוגמת נפש

  • אשמח לחוות דעת
    דניאל | 19/10/2010 09:04

    מודה על תשומת לב, רכשתי לפני חודשיים מוצרי ריהוט,ספק השירות התחייב כי המוצרים יסופקו בפרק זמן של 30 יום, כעת,לאחר חודש ממועד האחרון של האספקה ולאחר שהוליך אותי שולל שוב ושוב טען כי אינו רוצה לספק את המוצרים וכי אני מוזמן להגיע למשרדו ולקבל את המקדמה אשר שולמה. יש לציין כי המתנתי לו ולא רכשתי מוצרים אחרים,בני משפחתי התפזרו בבתי קרובים בכדי לישון והנזק הוא לוא דוקא כספי אלא נפשי . אני מעוניין לתבוע אותו אולם לא יודע באיזו עילה ובאיזה סכום. אודה על הכוונה. תודה רבה.

    • תביעה בגין עוגמת נפש
      עו"ד אפי אהרונוב | 21/10/2010 20:26

      ערב טוב דניאל, תביעה בגין נזקי עוגמת נפש היא אפשרית, אך עליך לדעת שבתי המשפט אינם נוטים לפסוק סכומים משמעותיים בגין תביעות מסוג זה (ואף זאת, רק במקרה שהתביעה מתקבלת), ולכן, ספק אם תביעה מסוג זה שווה את ההשקעה בה.

      • תודה..ואם אפשר להוסיף
        דניאל | 22/10/2010 12:22

        מדובר על מקרה בו עשינו את העסקה והושלינו, רעייתי בחודשי הריון מתקדמים והוסבר זאת שוב ושוב בעת העסקה בכדי לא להכביד עליה. החברה תיאמה איתנו 3 פעמים ובכל פעם לא עמדה בהתחייבותה ולא הגיעה. סה"כ בעצם השאירו אותנו חודש שלם ללא שידה למיטה כך שאנלצנו לישון עם מזרן על הרצפה . אנחנו שילמנו מקדמה ולא עשינו רכישה נוספת היות והתבססנו על הבטחותיהם השקריות. האם אין זה מקרה בו צריך בית המשפט להעניש ספקים למען הישנות המקרים?