החלפת מכשיר

  • שירות לקוי ברשת "באג"
    טליה | 17/10/2010 21:21

    שלום! אני רכשתי ברשת באג לפני כחודש, אמ פי 4 כמתנה לחברה שטסה, את המכשיר הבאתי לחברה לאחר כשבוע, בלית ברירה, כאשר פתחנו את האריזה, התאכזבנו לגלות שעל המסך ישנה נקודה שחורה גדולה ובולטת, החלטנו לגשת עם המוצר בחזרה לחנות בבקשה שיחליפו אותו למוצר חדש ותקין, לצערנו, בחנות אמרו כי אין ברירה אלא ראשית לשלוח את המכשיר למעבדה, כך עשינו, לאחר כשבועיים, קיבלנו את המכשיר, כבר בחנות הבחנו בכך שבתוך המכשיר (על גבי המסך) ישנו אבק ואף שריטות על המסך, עתה, הבנתי כי אין ברצוני לקבל מכשיר שכבר עבר התעסקות פנימית וזה אף מוכח וגלוי לעין, עם כל הכבוד, לא קניתי מוצר יד שניה, אלא יד ראשונה ולכן ברצוני לקבל מכשיר חדש לחלוטין, לצערנו, שוב, המוכר התעקש שיש לשלוח את המכשיר למעבדה ע"מ לקבל אישור להחליפו. בלית ברירה, המכשיר נשלח בתאריך ה- 11.10.10 והחברה נוסעת ב19.10.10, אך, לטענת החנות, המכשיר אמור היה להגיע עד התאריך ה-17.10.10. במהלך כל השבוע, ניסיתי ליצור קשר עם שירות הלקוחות של הרשת (לטענת החנות הם המפלט היחיד) וכמובן שנתקלתי כל פעם מחדש בפקיד אחר שמתנער מאחריות ומפנה אותי למחלקה אחרת, וחוזר חלילה אל המחלקה הקודמת.. אדגיש שוב, ברצוני לקבל מכשיר חדש כפי שקניתי מלכתחילה(נוסף לכך, עתה המכשיר עבר כבר פעמיים התעסקות פנימית), והמצב כרגע שאפילו לא נראה באופק המכשיר הנוכחי שלי עקב חוסר ההיענות מצד המעבדה לעשות מאמץ לקדם את השבתו. כאמור, החברה טסה ב19.10.10 - בעוד כיומיים, אני נמצאת בחוסר אונים מול חברה אנוכית, ניסיתי את כל מאמציי אך אין עונה, אשמח שתעזרו לי בכל דרך שהיא. המון תודה! טליה

    • החלפת מכשיר
      עו"ד אפי אהרונוב | 20/10/2010 14:40

      טליה שלום, בנסיבות שתיארת ניתן לנסות את מזלך בתביעה קטנה, ואולם, כיון שלדבריך החברה טסה לחו"ל ספק אם מדובר בהלךי אפקטיבי, בנסיבות אלו.